To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina pozirala je u arapskoj odjeći pa se našla na meti kritika: 'To nije tradicija...'

Influencerica je pozirala pored zastave Saudijske Arabije, a u objavi je svima čestitala Dan državnosti Saudijske Arabije
Vidi originalni članak

Luksuznim torbicama, odjevnim predmetima i nakitom od nekoliko tisuća dolara često se hvali Georgina Rodriguez (29), partnerica Cristiana Ronalda (38). Sada je objavila fotku u nešto drugačijem izdanju.

IMA SE, MOŽE SE Sve pršti od luksuza! Georgina uskočila u privatni avion pa se pohvalila skupocjenom torbom

Georgina je pozirala pored zastave Saudijske Arabije noseći tradicionalnu abaju, a u objavi je svima čestitala Dan državnosti Saudijske Arabije. 

Georgina je ranije snimila kampanju za parfem Laverne, a tada se osvrnula na svoj život u Saudijskoj Arabiji. 

- Osjećam se vrlo sigurno u ovoj zemlji i zaista cijenim njene obiteljske vrijednosti. Jako sam sretna što se mogu povezati s ovim rajem na Zemlji. Moć i magija u saudijskoj pustinji su nevjerojatne - izjavila je. 

Njezina objava na društvenim mrežama ubrzo je prikupila više od 1.8 milijuna lajkova. Jedni su je hvalili, a drugi kritizirali te napisali da je ponovno prekršila stroga pravila odijevanja Saudijske Arabije.

- To nema veze sa tradicijom Saudijske Arabije - poručili su joj.

Podsjetimo, nedavno se Georgina pojavila na Venecijanskom filmskom festivalu i zablistala u dugoj crvenoj haljini spuštenih ramena koja je istaknula njenu figuru. I tad je plijenila poglede svih, a primijetili su kako je na njoj skupocjeni nakit i torbica vrtoglave cijene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vilnius 25.09.2023.

    Koja fifa pak je to!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare