To je to što me zanima!

Ronaldova zaručnica naglasila obline haljinom u Cannesu, ali modne stručnjake nije očarala

Cannes film festival nije samo pozornica za nova filmska postignuća, već i za zadivljujuće haljine i druge modne kombinacije slavnih. Tako je na jednu premijeru stigla i Georgina Rodriguez
Vidi originalni članak

Osim što je filmski festival u Cannesu prilika za prikazivanje novih i intrigantnih filmova, to je i mjesto na kojem se zvijezde hvale svojim zanimljivim haljinama i drugim blistavim modnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove godine je među tim zvijezdama bila i manekenka Georgina Rodriguez (27), poznatija kao zaručnica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda (36). Ona je također majka njegovog najmlađeg od četvero djece, kćeri Alane Martine (3).

Rodriguez nema snažne veze s filmskim svijetom, no otkako je u vezi s jednim od najpopularnijih nogometaša na svijetu, uspjela je od sebe stvoriti brend i postati zaštitno lice nekoliko modnih kampanja.

CANNES CRVENI TEPIH Baš su chic: Tilda i Timothée imaju divne modne kombinacije

Georgina se na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" redatelja Brune Dumonta (63) pojavila u dugoj haljini čokoladno smeđe boje. Pripijena haljina s visokim izrezom iznad bedra istaknula je sve njene obline.

Asimetrična haljina s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera (69) posebna je zbog kožnih detalja, koji ukrašavaju rame i torzo haljine. Tu su i kožne resice iznad proreza na haljini.

Izgled je upotpunila svijetlim sandalama s visokom potpeticom, okruglim naušnicama brenda Chopard, kao i prstenjem na obje ruke, među kojima je i njen zaručnički prsten. Kosu je skupila u visoki rep, a i jednostavno se našminkala.

Ovakav klasični model haljine s dubokim dekolteom navodno je jedan od manekenkinih omiljenih, ali neki stručnjaci smatraju da to nije za nju te da bi se trebala kloniti proreza.

Međutim, ti komentari su u manjini i čini se kako će Ronaldova draga nastaviti nositi ovakve modele haljine, jer je bila jedna od najprimjećenijih na premijeri.

Georgina je viđena u odličnom raspoloženju i ranije tijekom dana, a smatra se kako je za to djelomično zaslužan i odmor koji je s Ronaldom provela na njegovoj jahti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 18.07.2021.

    Ta žena ništa posebno

  • 17.07.2021.

    Svi se beskonačno i besmiselno ponavljaju i prenavljaju. Senzacija će biti kada se netko pojavi normalno obučen……obična suknja, majca……

  • iiiih 17.07.2021.

    Iskreno prije bi malo bucku nego ovaku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare