To je to što me zanima!

Ronaldovoj zaručnici Georgini preminuo otac u 70. godini...

Ipak, s pratiteljima nije podijelila tužnu vijest, a fotografija je u nekoliko sati skupila više od milijun lajkova. Njezin otac je bio i osuđen zbog krijumčarenja droge, a u zatvoru je proveo punih 13 godina
Vidi originalni članak

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (33), Georgina Rodriguez (24) proživljava najteže dane svog života. Naime, preminuo je njezin otac Jorge Rodriguez u 70. godini života.

Kako prenose, strani mediji Jorge je preminuo od komplikacija povezanih sa srčanim udarom koji je doživio prije godine.

- Životna slučajnost. Sletjela sam u zemlju u kojoj sam rođena u isto vrijeme kao i kad sam se rodila prije 25 godina - napisala je Georgina u opisu fotografije na kojoj nosi crnu odjeću.

Ipak, s pratiteljima nije podijelila tužnu vijest, a fotografija je u nekoliko sati skupila više od milijun lajkova. Njezin otac je bio i osuđen zbog krijumčarenja droge, a u zatvoru je proveo punih 13 godina. Cristianovoj zaručnici ovo je prvi odlazak u rodnu zemlju nakon dugo vremena, točnije otkako joj je otac protjeran iz Španjolske. 

Inače, par se prije nekoliko mjeseci zaručio, prenosi The Mirror. Godinu dana nakon rođenja njihove kćeri Alane Martine (1), na Georgininoj ruci zasjajio je dijamantni prsten. Prijatelji para potvrdili su nagađanja o vjenčanju te izjavili kako Georgina već traži vjenčanicu. 

Nogometaš i manekenka upoznali su se prije dvije godine u Madridu. Sredinom studenog prošle godine dobili su kćer, a Cristiano već ima sina Cristiana Juniora (8) te blizance Evu Matea.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Fauchon 03.02.2019.

    Pa kad je vec tema članka da je sletjela u rodnu zemlju mogli bi i spomenut o kojoj se zemlji radi!

  • It's kišing 02.02.2019.

    Kako ove poznate udavače, svi ima očevi po zatvoru bili... Te ova te ona od princa...

  • Liliana_1 02.02.2019.

    Ima zaručnicu iz fine obitelji. Ne možeš ti pobjeći od svoje klase da imaš neznam koliko novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare