Obavijesti

Show

Komentari 12

Ronaldovoj zaručnici Georgini preminuo otac u 70. godini...

Ronaldovoj zaručnici Georgini preminuo otac u 70. godini...
6

Ipak, s pratiteljima nije podijelila tužnu vijest, a fotografija je u nekoliko sati skupila više od milijun lajkova. Njezin otac je bio i osuđen zbog krijumčarenja droge, a u zatvoru je proveo punih 13 godina

VIDEO

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (33), Georgina Rodriguez (24) proživljava najteže dane svog života. Naime, preminuo je njezin otac Jorge Rodriguez u 70. godini života.

Kako prenose, strani mediji Jorge je preminuo od komplikacija povezanih sa srčanim udarom koji je doživio prije godine.

- Životna slučajnost. Sletjela sam u zemlju u kojoj sam rođena u isto vrijeme kao i kad sam se rodila prije 25 godina - napisala je Georgina u opisu fotografije na kojoj nosi crnu odjeću.

Ipak, s pratiteljima nije podijelila tužnu vijest, a fotografija je u nekoliko sati skupila više od milijun lajkova. Njezin otac je bio i osuđen zbog krijumčarenja droge, a u zatvoru je proveo punih 13 godina. Cristianovoj zaručnici ovo je prvi odlazak u rodnu zemlju nakon dugo vremena, točnije otkako joj je otac protjeran iz Španjolske. 

Portugal

Inače, par se prije nekoliko mjeseci zaručio, prenosi The Mirror. Godinu dana nakon rođenja njihove kćeri Alane Martine (1), na Georgininoj ruci zasjajio je dijamantni prsten. Prijatelji para potvrdili su nagađanja o vjenčanju te izjavili kako Georgina već traži vjenčanicu. 

Nogometaš i manekenka upoznali su se prije dvije godine u Madridu. Sredinom studenog prošle godine dobili su kćer, a Cristiano već ima sina Cristiana Juniora (8) te blizance Evu Matea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu