To je to što me zanima!

Ronaldovoj zaručnici Irini hakiran je profil na 'Fejsu'

Nedavno je nogometaš na Twitteru obznanio da je postao otac, dok je Irina na Facebooku najavila da će se za Ronalda planira udati prije Božića...
Vidi originalni članak

Nepoznati haker je provalio u profil zaručnice Cristiana Ronalda (25) Irine Shayk (24) na Facebooku, potvrdila je njezina glasnogovornica. Tako su prestali tračevi da se natpis na njezinom statusu, na kojem je napisala da je shrvana kod kuće i da plače, odnosi na objavljene informacije da je njezin zaručnik postao samohrani otac. Nedavno je  nogometaš na Twitteru obznanio da je postao otac, dok je Irina na Facebooku najavila da će se za Ronalda udati prije ovog Božića. Manekenka je priznala da ju je vijest da je Ronaldo dobio sina jako 'uzdrmala', ali da će mu pomoći da ga odgojiti. Ronaldo je sina dobio nakon jednonoćne avanture s konobaricom jednog restorana u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ppeerroo 20.07.2010.

    sponzoruša, pa njoj i takvima nebi smetalo ni da ta konobarica leži kraj njih - dok ima para dobar je. Fuuuuj

  • zubicvila 20.07.2010.

    E draga moja, uzalud ti trud oko djeteta, nisi ti njemu zadnja, a dijete ionak ne odgaja on nego njegova majčica, ak to dijete uopće postoji, dok ne stave neke slikice. I lambaša je bila trudna tri dana pa na kraju ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare