To je to što me zanima!

Ronioci na dnu rijeke nalaze Firatov automobil, ali ne i tijelo

Kasima puštaju iz zatvora, a on javlja Ozlem da dolazi po nju kako bi zajedno pobjegli. Fikrije pruža Kadrije kamen s kojim je htjela da puk kamenuje Melek
Vidi originalni članak

Oguz je primio dojavu o Firatovom automobilu koji je sletio u rijeku i policija kreće u potragu. Ronioci pronalaze Firatov automobil na dnu rijeke, no Firatovo tijelo nije u njemu. Oguz je jako uzrujan i nestrpljiv dok dizalicom pokušavaju izvući automobil iz rijeke.

Kasima puštaju iz zatvora, a on javlja Ozlem da dolazi po nju kako bi zajedno pobjegli. Fikrije pruža Kadrije kamen s kojim je htjela da puk kamenuje Melek. Došla se suočiti s grijehom i tražiti oprost. Kadrije misli da se radi o bijegu s Halitom koji je osramotio njihovu obitelj, no pravi je grijeh onaj vezan uz oca njena sina Kenana. Kadrije je slomljena nakon što čuje istinu. Potjera je iz sobe i ne može joj to oprostiti.

Deniz govori Serdaru da Ada nema drugog i traži Adino objašnjenje za te besmislene laži. Ozlemina majka dolazi u konak popričati s kćerkom, no Ozlem joj nije spremna oprostiti za grijehe iz prošlosti. Melek načuje njihov razgovor i odluči pratiti Ozleminu majku do njezina doma. Uskoro saznajemo da se Sabri skriva kod majke jer je došao odmoriti i nešto pojesti. Svjedokinja Firatove nesreće, Gulsum, naziva Kendala i uzrujano ga upita na koji je način ubio Firata, dajući mu do znanja da zna za nemili događaj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare