To je to što me zanima!

Rooney odveo ženu u Prag na drugi medeni mjesec...

Nakon preljubničke afere s prostitutkom i seksa utroje, Wayne Rooney i njegova supruga Coleen žele srediti svoj brak. Otišli su u Prag na odmor
Vidi originalni članak

Wayne Rooney (24) i njegova supruga Coleen (24) otputovali su u Prag na drugi medeni mjesec u nastojanju da 'srede' svoj brak nakon njegove preljubničke afere. Supružnici su stigli odvojeno na  aerodrom Heathrow, a Coleen je izgledala veoma napeto. Nakon što je saznala da ju je suprug varao s prostitutkom Jennifer Thompson dok je bila u petom mjesecu trudnoće sa sinom Kaijem, Coleen koja je inače odgojena u kršćanskom duhu, oprostila je nogometašu nevjeru pod uvjetom da više ne ponovi svoje grijehe.
- Wayne želi da taj izlet bude njihov drugi medeni mjesec. Sinčića su ostavili s njezinim roditeljima na nekoliko dana tako da mogu biti potpuno sami i da bi se sjetili zašto su se zaljubili jedno u drugo - rekao je nepoznati izvor. Coleen snima novu kampanju za Littlewoods u Češkoj. Dok njezina karijera ide naprijed, Coca Cola je odustala od ideje da njegovo lice bude na njihovim limenkama i to navodno upravo zbog njegove nevjere jer ne žele da se priče o njegovom privatnom životu vežu za obiteljsku sliku Coca Cole.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • babytia 04.10.2010.

    A i ovih 5 milja iz Coca Cole nije za šutnut. Kad vide ključni ljudi kak razvaža ženu uokolo možda mu vrate reklamu i to perje obećano...

  • 04.10.2010.

    Ja jednostavno ne razumijem kako mogu oprostiti? OK, mogu shvatiti da ostaju u braku iz nekog razloga, ali o oprostu ne moze biti rijeci. Mislim da se moze samo \'\'prijeci preko toga\'\' radi necega, ali iskreno ne shvacam.

  • waka-waka 04.10.2010.

    Medeni mjesec u Pragu??? dobro da nije dosao u Zagreb....

Komentiraj...
Vidi sve komentare