To je to što me zanima!

Rosario Dawson o vezi sa senatorom: Predivan je čovjek

Zasad nam je prekrasno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo..., a oboje smo vrlo zauzeti poslovima, ispričala je glumica Rosario Dawson za američke medije....
Vidi originalni članak

Američka glumica Rosario Dawson (39) potvrdila je nagađanja o tomu da je u vezi s deset godina starijim, američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Coryjem Bookerom, opisavši ga kao 'predivno ljudsko biće' kojemu se iznimno divi. 

Dawson je pažnju privukla kao tinejdžerica nastupom u kontroverznom filmu 'Kids', nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blockbustera. Među njima su hitovi poput filma 'Men in Black II' i 'Rent'. Glumica portorikanskog i afro-kubanskog porijekla navodno se viđa s Bookerom od prosinca 2018. godine.

- Zasad nam je prekrasno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo..., a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv - izjavila je Dawson za američke medije. Senator Booker je ranije novinarima kazao da je 'u vezi s nekim posebnim'.

Booker je početkom veljače najavio da će biti jedan od kandidata u predsjedničkoj utrci 2020. Booker je odrastao u New Jerseyu, pohađao je sveučilišta Stanford i Yale, a bio je i dobitnik Rhodes stipendije prije no što se vratio u Jersey. Godine 2006. postao je gradonačelnik Newarka, najvećega grada u New Jerseyu, a prije sedam godina postao je senator.

Brojni obožavatelji američke političke scene smatraju kako bi Dawson mogla biti odlična prva dama te kako će puno bolje obavljati dužnosti od aktulne Melanie Trump (48). Naime, u vrijeme kad je Melania upoznala Donalda Trumpa (72) imala je svega 28 godina te je radila kao manekenka.

Donald je nekoliko puta za medije izjavio kako je to bila ljubav na prvi pogled, a zaprosio je Melaniju s 12-karatnim dijamantnim prstenom vrijednim 2 milijuna dolara u travnju 2004. godine. Par se vjenčao godinu dana poslije, nakon sedam godina veze. Melania je nosila Diorovu vjenčanicu vrijednu 100.000 kuna

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.03.2019.

    lijepa zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare