To je to što me zanima!

Rosie O'Donnell napušta show i ostavlja suprugu M. Rounds

Sa suprugom Michelle Rounds razišla se u studenom prošle godine. Show na kojem je radila od 2006. godine napustila je jer se želi posvetiti svojoj djeci
Vidi originalni članak

Komičarka i glumica u petak je potvrdila da više neće raditi kao voditeljica u showu 'The View'. Kako je Rosie O'Donnell (52) rekla želi se posvetiti svojoj obitelji i braku koji je pred raspadom. 

Sa suprugom Michelle Rounds, koja boluje od tumora, razišla se u studenom prošle godine. 

- Rosie kod kuće ima djecu koja trebaju njezinu pažnju. Sve ovo za nju je jako stresno - rekao je njezin glasnogovornik. Dodao je da joj je njezino i zdravlje njezine obitelji na prvom mjestu. Sljedeći tjedan odradit će zadnje snimanje za 'The View'. Na showu je počela raditi još 2006. godine. 

Rosie i Michelle vjenčale su se u lipnju 2012., a godinu kasnije posvojile su djevojčicu Dakotu. O'Donnell ima kćeri Chelseu i Vivienne te sina Blakea iz prvog braka s Kelli Carpenter. Sina Parkera posvojila je 1995. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 08.02.2015.

    njena stvar meni neće nedostajati

  • Moslavka 08.02.2015.

    Koliko to djece ima? Petero. Sada neka se o njima brine a i o toj svojoj "supruzi". Nikada mi nije bila nesto posebno. Ne zato sto je lezika, nego uopce.

  • jluci82 08.02.2015.

    Suprug?Pa nikako ne može biti suprug-žensko je.Suprug je imenica muškog roda.Ne razumijem.Možda je supruga 1 ostavila suprugu 2,ili obrnuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare