To je to što me zanima!

Rourke oštro izvrijeđao De Nira: 'Kunem se da ću te osramotiti'

Posljednji put njih dvojica surađivali su 1987. na filmu 'Angel Heart', otkada i datiraju nesuglasice. Rourke je De Nira nazvao 'je*enim plačljivcem' i poslao mu upozorenje, a De Niro se zasad nije oglasio.
Vidi originalni članak

Iako se u Hollywoodu zna da dva glumca nisu u najboljim odnosima, verbalni napad Mickeyja Rourkea (67) na kolegu Roberta De Nira (76) mnoge je iznenadio, a mlađi glumac nije birao riječi. 

- Slušaj me, 'gospodine opasni' u filmovima, ti si prva osoba koja me ikad nazvala lažljivcem i bilo je to u novinama. Kunem ti se svojom obitelji i psima da ću te osramotiti sljedeći put kad te sretnem - napisao je Rourke De Niru i šokirao prijetnjama svoje brojne pratitelje.

Navodno je povod rasplamsavanju davnog sukoba prošlogodišnji Scorsesejev film 'Irac', u kojem je igrao De Niro, a Rourke nije jer, kako tvrdi, saznao je da je protiv njegove uloge lobirao upravo De Niro, navodno odbivši snimati ako će ulogu dobiti i Rourke.

ŽUDI ZA MLADOŠĆU Rourke ide na operacije zbog paničnog straha od starenja

Posljednji put njih dvojica surađivali su 1987. na filmu 'Angel Heart', otkada i datiraju nesuglasice. Rourke je De Nira nazvao 'je*enim plačljivcem' i poslao mu upozorenje, a De Niro se zasad nije oglasio. Mnogi su u komentarima Rourkeu su spočitali ovakvu komunikaciju, okarakteriziravši je djetinjastim ispadom.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Trump Jong Un 17.04.2021.

    Rourke - Cigi u američkom izdanju

  • 20.01.2021.

    @Red.Angel evo srećo sad smo sami 🤣😜

  • 20.07.2020.

    Rourke ne zaslužuje niti stajati u De Nirovoj sjeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare