To je to što me zanima!

Rowling se prisjetila Snapea: 'Oči su mi se napunile suzama'

Hvala J.K. Rowling na tom jedinstvenom liku i hvala što ste uvjerili Alana Rickmana da ga utjelovi, imali smo savršenog Snapea, napisala je jedna tviterašica, a spisateljica joj je odgovorila
Vidi originalni članak

Severus Snape jedan je od omiljenih likova u filmovima o Harryju Potteru. Utjelovio ga je glumac Alan Rickman koji je preminuo 2016. nakon borbe s rakom.

Britanska spisateljica i autorica knjiga o najpoznatijem čarobnjaku, J. K. Rowling (54), na Twitteru je objavila emotivnu uspomenu na Rickmana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Večeras se u Italiji prikazuje Harry Potter i Darovi smrti (drugi dio). Kao i uvijek, nisam se spremna oprostiti od Severusa Snapea. Hvala J.K. Rowling na tom jedinstvenom liku i hvala što ste uvjerili Alana Rickmana da ga utjelovi, imali smo savršenog Snapea - napisala je jedna tviterašica.

Na iznenađenje mnogih spisateljica joj je odgovorila na komentar te oduševila brojne fanove.

POČEO JE VRLO RANO Zvijezda Harryja Pottera: S 20 godina sam prestao piti alkohol

- U predstavi 'Harry Potter i ukleto dijete' Snape se prvi put pojavi okrenut leđima publici. Na probi sam ga vidjela s perikom i na trenutak su mi se oči napunile suzama jer je na sekundu moje iracionalno srce pomislilo da ću, kad se Snape okrene, vidjeti Alana - napisala je Rowling.

Inače, Rickman je u karijeri igrao i neke slavne osobe kao što su Marko AntonijeGrigorij Rasputin i Éamon de Valera, a sudjelovao je i u nekoliko mjuzikla. Ipak, svjetsku slavu donio mu je serijal o Harryju Potteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • volim hrvatsku 10.04.2020.

    Snape je bio najbolji lik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare