To je to što me zanima!

Jelena Rozga priznala da je u dugoj vezi s Ivanom Huljićem?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nagađanja da je u vezi s 11 godina mlađim Ivanom Huljićem Jelena Rozga (34) potvrdila je Exkluziv tabloidu. Vezu s mladim Huljićem nekoliko je puta poricala
Vidi originalni članak

Kad je o muškarcima riječ, mlađe mi je uvijek slađe, rekla je pjevačica u jednom intervjuu. Nagađanja da je u vezi s 11 godina mlađim Ivanom Huljićem Jelena Rozga (34) sad je i potvrdila, donosi Exkluziv tabloid

- Već smo mi dugo, dugo u vezi. Meni godine nisu važne, bitno je da se volimo i poštujemo. To je najbitnije - rekla je Jelena iako se pitanje koje joj je novinar uputio ne čuje pa se ne može pouzdano reći da pjevačica priča upravo o vezi s Huljićem. 

Vezu s mladim Huljićem Jelena je nekoliko puta poricala. Pjevačica je za Index rekla kako je tužna i razočarana zbog priloga Exkluziv tabloida i insinuacije da je u vezi s Ivanom. 

- Ni u jednom trenutku nisam spomenula ime osobe. Čak razmišljam o tužbi protiv autora priloga. Pravi novinar ne bi to napravio, to je bilo neprofesionalno i ružno. Tužna sam, ovo je jako ružno, zaista sam uznemirena - rekla je Jelena za portal te dodala da će ime svog partnera obznaniti kad to sama bude htjela, no o tome još ne razmišlja.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • number1 04.03.2012.

    pogledaj te si reprizu Exkluziva i vidjet ćete da Rozga ni u jednoj recenici nije spomenula Huljica a ni ime navodnog dečka ... ali ne kad vi za nekoga zapnete onda pljujte koliko god hoćete , to samo govori o vama kakvi ste !

  • Maslačak_1 04.03.2012.

    a Jele " moja"...ne vidim poantu..jedino ako mu nije alat u najmanju ruku ka Himalaja...cc

  • nenno77 02.03.2012.

    jedino su joj takvi ostali,pravog muškarca ne može nać,a sat otkucava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare