To je to što me zanima!

Rozga otvara novi zagrebački klub: 'Ovo je nešto drugačije...'

Na adresi Florijana Andrašeca 14 smjestio se novi zagrebački klub, a na velikom otvorenju 6. prosinca nastupit će splitska pjevačica Jelena Rozga
Vidi originalni članak

Ovaj prostor je predivan i drago mi je što ću večeras zabavljati publiku ovdje. Vjerujem da će to biti prava zabava, izjavila je pjevačica Jelena Rozga (40) povodom otvaranja novog kluba 'Mint'. Na više od 700 kvadratnih metara, dvije etaže i kapaciteta od tisuću ljudi, na adresi Florijana Andrašeca 14 otvorio se novi zagrebački klub 'Mint'. 

Osim nastupa domaćih izvođača poput Jelene Rozge, Mint će ugostiti i nastupe nekih od najpopularnijih bendova u regiji kao što su 'Inspiracija Bend' koji će nastupati 7. prosinca. 

Osim žive zabave, Mint ima i restoran koji je specijaliziran za talijansku kuhinju (napuljski sendviči, calzone, focaccia, plate i slično), a u menu će biti ukomponirana i druge vrste kuhinja. 

- Na klubu smo radili pet mjeseci. Drago nam je što je Zagreb dobio mjesto za izlazak koji se razlikuje od svih do sad - rekli su nam vlasnici kluba. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • margolino 07.12.2019.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • smradacdubrava 06.12.2019.

    I ona premrsava

  • 06.12.2019.

    I jos jedan cajka klub, strasno. Pa dajte vise otvorite barem jedan urbani klub sa stranom muzikom u Zagrebu. Sramota smo

Komentiraj...
Vidi sve komentare