To je to što me zanima!

Rozga otvara Rujanfest: Ja i Zagrepčani zbilja se volimo...

Na ovogodišnjem Rujanfestu očekuje nas bogati glazbeni program sastavljen od pop, rock i etno koncerata. Rozga će nastupiti na samom otvaranju Rujanfesta
Vidi originalni članak

Povratkom s ljetnih praznika i morskih avantura u Zagrebu nas dočekuje ovogodišnji Rujanfest. Bogat glazbeni program sastavljen od pop, rock i etno koncerata otvara Jelena Rozga.

Od 13.–23. rujna na zagrebačkom nas Bundeku očekuju brojni koncerti, gastroprezentacije, ali i drugi zabavni i edukativni sadržaji. Rozga posljednjih mjeseci nastupa diljem Jadranske obale i veseli se promociji novog hita 'Dobitna kombinacija' na ovogodišnjem Rujanfestu.

- Nastupi u Zagrebu za mene su uvijek posebni. Zagrepčani i ja se jednostavno volimo, a Rujanfest je mjesto vrhunske zabave tako da se iznimno veselim mom prvom jesenskom koncertu u Zagrebu – izjavila je Rozga najavivši svoj nastup na samom otvorenju Rujanfesta.  

Ovogodišnji zagrebački Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, produkcija događanja pristiže u brojnim velikim tegljačima. Očekuje se kako će više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuči čak 300 000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj.

Bogata gastroponuda uključuje Vukovarsku, Dalmatinsku, Istarsku, Sarajevsku i brojne druge kuće, koje uz gastro, nude i više od 70 vrsta piva. Zagreb s manifestacijom Rujanfest staje uz bok drugim europskim gradovima sa sličnim manifestacijama poput Munchena, Kopenhagena ili Beograda. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • feba 25.07.2012.

    Ispravak netočnog navoda--Rozga i NEKI Zagrepčani se vole.Ja je eto ne volim.

  • KRIVA_KARTA 24.07.2012.

    nemam ništa protiv nikoga,ali ova the balerina je već total dosadna i isfurana.

  • damirzgb49 24.07.2012.

    ..kmekme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare