To je to što me zanima!

Rozga pjevala pred 25 tisuća obožavatelja u Novom Bečeju

Pjevačicu je oduševila publika i atmosfera koja je vladala za vrijeme koncerta. I ovoga puta nastupila je u kreaciji svog omiljenog modnog dvojca ELFS
Vidi originalni članak

U sklopu svoje ljetne turneje Jelena Rozga posjetila je Novi Bečej u sklopu proslave Velikogospojinski dani. Novi Bečej već je poznat kao mjesto dobre zabave, a ovoga puta odlično se zabavilo 25 tisuća Jeleninih obožavatelja. Pjevačica je i ovoga puta nastupila u kreaciji svog omiljenog modnog dvojca ELFS-a koji su joj posebno dizajnirali haljinu baš za ovu prigodu. 

- Svaki posjet nekoj zanimljivoj destinaciji uistinu je divno glazbeno iskustvo koje pamtite. Oduševljena sam publikom i atmosferom koja je vladala za vrijeme koncerta u Novom Bečeju koja me ostavila bez dana. Doći na novo mjestu i osjetiti ljubav publike za glazbenika je najveća nagrada i dokaz da je glazba pravi glasnogovornik ljubavi - kratko je izjavila Jelena nakon nastupa. 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • dadach_00 29.08.2012.

    Ako se ona naziva pjevačicom, onda svaka druga djevojka može biti pjevačica. Totalno je ofucala, fura se na neke cajke, taj njezin stil odijevanja mi je katastrofalan i dosadan već! I bolje da snimi pornić ko Seve, jer već ide na živce s tim ultra kratkim haljinicama pa da jedva čeka da netko nešto uslika i da je bude po svim novinama. Estrada nam totalno propada, a žalosno je što i dalje ima ljudi kojima je ona "nešto"! I baš je danas za RTL izjavila da još nije spremna biti majka i žena, da će možda biti spremna za dvije godine. Kakva to moraš biti žena da sa 35 godina nisi spremna biti majka i žena? Uopće ne optužujem Bareta za onu izjavu: "Jelena Rozga-bez mozga"!

  • Atia101 27.08.2012.

    Jelena je malo fejk, "vata" sve na izgled. Plavusa sa dekolteom u maloj mini haljinici to je sve sto vidimo od nje xD

  • Atia101 27.08.2012.

    Ona je cista kopija Severine, stim da je Severina rodila i ima 40 godina jos izgleda i bolje :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare