To je to što me zanima!

Rozga 'raspametila' prozirnom haljinom: Samo naprijed, Jele

Poznato je da se splitska pjevačica na društvenim mrežama voli pohvaliti modnim kreacijama koje bira za nastupe, a ovaj put su se komentari na račun njezina izgleda samo nizali
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (41) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj haljini, čime je oduševila svoje vjerne obožavatelje.  Poznato je da se pjevačica na društvenim mrežama voli pohvaliti modnim kreacijama koje bira za nastupe, a ovaj put su se komentari na račun njezina izgleda samo nizali.

- 'Sve pohvale, predivna si', 'Može recept protiv starenja?', 'Samo naprijed, Jelena', 'Izgledaš bolje no ikad' - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

Jelena je nedavno obožavatelje razveselila videom sa snimanja novog spota. Video je podijelila na Instagramu, a obožavatelji nagađaju da se Jelena rasplesala bez grudnjaka. Splićanka se vrtjela u zavodljivoj bijeloj spavaćici i pripadajućem ogrtaču, a njezin je novi spot još uvijek obavijen velom tajni.

PONOVNO ODUŠEVLJAVA Fanovi komentiraju: 'Rozga se rasplesala bez grudnjaka?'

Čini se kao da je za Jelenu vrijeme stalo, a fanovi kažu kako s godinama izgleda još sve bolje. 

- Joj, živim za taj dan. Hoćeš li nam, molim te, malo zaplesati u novom spotu? Ti prekrasno plešeš! Volimo te, Jele! - samo je jedan od komentara koji su obožavatelji uputili pjevačici ispod videa. 

Također, pjevačica je nedavno na društvenim mrežama objavila i fotografiju na kojoj pozira pred školskom pločom, a u opis fotografije napisala je 'Povratak u školu'. Uvukla se u kratku, usku, bijelu haljinu od čipke, a obula je crne sandale na petu. Na ploči ispred koje pozira svojim obožavateljima, kredom je napisala poruku 'Volim vas'. Mnogi su hvalili njen fizički izgled i pisali joj da je prelijepa, savršena, zgodna i seksi, a bilo je i onih koji su na Rozginu poruku uzvratili istom mjerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 78

  • paulomacado 09.08.2019.

    Zbogom pameti

  • tomo100brt 08.08.2019.

    A gdje je ta prozirna haljina?

  • arwenn 08.08.2019.

    Slike provucene kroz filtere !

Komentiraj...
Vidi sve komentare