To je to što me zanima!

Rozga više ne pokazuje samo noge, na red je došao grudnjak

Uz brojne poznate Hrvatice, o proizvodima za njegu informirala se i Jelena Rozga koja je nosila kožnu suknju i čipkastu bluzu ispod koje je pokazala grudnjak
Vidi originalni članak

Proljeće samo što nije stiglo pa je pravo vrijeme za lagane pripreme prije dolaska ovog godišnjeg doba. Brojne poznate Hrvatice zato su se okupile na promociji 'Velvet Smooth' proizvoda za njegu stopala za upotrebu kod kuće. O novitetima vezanim za njegu stopala došla se informirati i Jelena Rozga koja je liniju istaknula u kožnoj suknji i čipkastoj, prozirnoj bluzi ispod koje je nosila crni grudnjak. Televizijska i radijska voditeljica, Tatjana Jurić, stigla je u haljini dizajnerice Andree Zvono u kojoj je otkrila jedno rame. 

- Budući da sam gotovo cijeli dan aktivna i na nogama i stalno u nekoj jurnjavi pa tek navečer, kada dođem kući, shvatim kako su mi noge umorne. Upravo stoga briga o mojim nogama spada u moju dnevnu rutinu njegovanja. Svojim stopalima svakodnevno  priuštim njegu i odmor. Uz pomoću Scholl proizvoda moje su noge odmorne i spremne za nove korake - izjavila je Tatjana. 

Za proljeće se pripremaju i Žanamari Lalić, Sandra Bagarić, Tatjana Jurić, Marija Borić, Mara Bratoš i Renata Sopek. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Baraba641111 16.02.2014.

    čovječja ribica...

  • greeneyemonster 15.02.2014.

    a di su joj sise..hahhaha

  • DODO_4 14.02.2014.

    Ako je ova "treba" neki pojam za modu i stil jadna nam majka,a pjesme...sta reći?najbolje ništa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare