To je to što me zanima!

Rozgin 'nježni' seksepil: Samo u čarapama i vesti na kauču...

Snimanje ovog glazbenog spota za mene je uistinu bilo jedinstveno iskustvo, izjavila je Jelena. U jednom spotu predstavit će 'Dobitnu kombinaciju' i 'Solo igračicu'
Vidi originalni članak

Osim što je u Sarajevu Jelena snimila glazbeni spot za svoj posljednji hit 'Dobitna kombinacija' paralelno s njim snimila je i glazbeni spot za hit 'Solo igračica'. Ništa neobično ne bi bilo da je snimila dva glazbena spota, ali ovaj put Rozga je otišla korak dalje. U jedan spot ukomponirala je svoja dva posljednja hita.  

Stilski je Jelena ostala vjerna svom modnom izričaju, ali je i u tom segmentu učinjen odmak i modni dvojac ELFS dizajnirao je posebne haljine i kombinacije inspirirane samom Jelenom. Spojiti laganu i brzu pjesmu i slikovno ih interpretirati i dočarati bio je pravi redateljski izazov u kojeg se upustio redatelj Muris Beglerović. 

Snimanje ovog glazbenog spota za Jelenu je bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov koji je s oduševljenjem prihvatila. 

 - Upravo je publika ta zbog koje činim hrabre stvari i ponekad se upuštam u nepoznato. Oni mi daju vjetar u leđa i motiviraju me. Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obje pjesme odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju za koju sam sigurna da je dobitna i da će se mojoj dragoj publici svidjeti. Sretna sam što je spot sniman u Sarajevu jer sam baš osjetila neku povezanost s tim gradom - izjavila je Jelena te zahvalila Sarajevu na divnom gostoprimstvu. 

Dodala je da se veseli svom velikom sarajevskom koncertu 9. studenog 2012. u Skenderiji. 

Premijera novog spota biti će uskoro. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • zrinka_2012 28.09.2012.

    shebala sam se i slučajno kliknula video i sad je dobila 1 view od mene :(((

  • DijanaPekić 26.09.2012.

    Za dobrobit novinarstva, naučite pravilni oblik futura prvog- BIT ĆE!

  • nova2 26.09.2012.

    ima li neka druga vijest o toj čovječjoj ribici osim toga da je imala kratku minicu i pokazala seksepil?! da ne kažem da je sa oksericama,bijelom kožom ala michael jackson i sisom broja 0 sve samo ne seksepilna.njen PR očito nema puno inspiracije, obzirom da je ona jedna potpuno bezveze i fejk žena.Ali mediji funkcioniraju tako da ko je s kim dobar tako će se i pisati. šta bi rekla moja pokojna nona:tko je bliže oltaru bolje misu sluša. ajde ljudi postanite bar malo objektivni, ipak je objektivnost prva premisa novinarstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare