To je to što me zanima!

RTL gasi Celebrity Big Brother prije isteka roka

Celebrity Big Brother koji je trebao trajati samo tri tjedna zbog loše gledanosti gasi se već ovog petka i to tjedan dana prije isteka roka
Vidi originalni članak

Celebrity Big Brother zbog loše gledanosti gasi se već ovog petka i to tjedan dana prije isteka roka. Ovaj projekt izrazito je skup, a kako nije ispunio očekivanja RTL ga je odlučio skinuti s programa. Na RTL-u su rekli kako kandidate kojima nedostaje vanjski svijet žele pustiti doma za Uskrs ali pravi razlog leži upravo u lošoj gledanosti i zanimljivosti kandidata.
- RTL televizija od samog je početka planirala kraći period emitiranja, ali Uskrs je potaknuo velikodušnost Big Brothera koji ovim pokazuje svoje veliko srce - stoji u priopćenju te televizije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jagur 20.03.2008.

    fala kurcu

  • Ivana ST 20.03.2008.

    Najveći problem ovog Celebrity BB je taj što su im kandidati \"PRE-KOMA\".. Od svih tih debila najnormalniji je Ivica K.,pa onda nek on odnese i lovu!!

  • smrco 20.03.2008.

    skupili ste najveću gamad sa ove planete da nas \"zabavlja\" i hvala bogu da se miču s ekrana!!! nit ljepote nit pameti. trebalo bi ih sve na GOLI OTOK!!!!! neka neven tamo ljubi kamen, a mačak nek igra hrkljuš.iva nek glođe sredinu kamena kako joj je predložio nutricionist!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare