To je to što me zanima!

Rubi (40) iz nekad popularne sapunice danas je zgodna baka

Glumica je prije nekoliko godina pobijedila rak dojke i sudjelovala u dokumentarcu koji je o toj bolesti snimila redateljica Namrata Singh Gujral. Cilj je bio prikupiti novac da se pomogne oboljelima
Vidi originalni članak

Urugvajsko-meksička glumica Barbara Mori (40) svakodnevno je ljutila fanove sapunice 'Rubi' u kojoj tumači siromašnu i lijepu djevojku čiji je jedini cilj postati bogata i zato ne bira sredstva. 

ZVIJEZDA SAPUNICA Hardal: Volim istu glumicu koju sam u seriji zaveo i odbacio...

Od tada je prošlo četrnaest godina, Mori se u međuvremenu posvetila isključivo filmskoj karijeri, a posljednje dvije godine ima još jednu bitnu ulogu - postala je baka.

Naime, njezin sin Sergio Mayer Mori (20) tada je dobio kćer, a ponosna, i kako mnogi tvrde, jako zgodna baka na društvenoj mreži pohvalila se trenucima s unučicom.

TURKINJE GA OBLIJEĆU Nova glumačka zvijezda: Svi su ludi za fatalnim Bosancem...

Inače, glumica je prije nekoliko godina pobijedila rak dojke i sudjelovala u dokumentarcu koji je o toj bolesti snimila indijska redateljica Namrata Singh Gujral. Cilj je bio prikupiti novac da se pomogne oboljelima. 

Od 2016. je u braku s igračem bejzbola Kennethom Sigmanom (28).

VIDI OVO: 5 celebrity sex tapeova na koje smo zaboravili!

VIDI OVO: 5 celebrity sex snimki na koje ste totalno zaboravili.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Jedan_dečko 11.06.2018.

    on 28 ona 40 hahaha

  • sol 11.06.2018.

    Bolja od 20 setice, iskustvo ha ha!

  • 10.06.2018.

    Šta je ona sve uspela u životu,postala baka,sadašnji partner 28 godina ima,naravno najvažnije pobedila opaku bolest...bila je neosporno lepa,latinocrnka to nikad ne omane,a i sad se prilično lepo drži👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare