To je to što me zanima!

Ručak joj se nije svidio? Chrissy je pravila urnebesne izraze lica

Paparazzi su supružnike prošli tjedan 'uhvatili' na Beverly Hillsu, a ovaj tjedan ponovno su izašli. Chrissy i John bili su na ručku u jednom restoranu, no ponovno se nisu mogli sakriti od očiju znatiželjnika
Vidi originalni članak

Manekenka Chrissy Teigen (35) i glazbenik John Legend (42) neko se vrijeme nisu pojavljivali u javnosti. Prolazili su kroz težak period nakon što je Chrissy izgubila bebu. No prošli tjedan supružnici su izašli na spoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su ih 'uhvatili' na Beverly Hillsu, a ovaj tjedan ponovno su izašli. Chrissy i John bili su na ručku s prijateljima u jednom restoranu, no ponovno se nisu mogli sakriti od znatiželjnih očiju.

Fotografirali su ih baš u trenutku kada je Chrissy počela jesti, a prema njezinom izrazu lica, čini se kako nije bila zadovoljna posluženim ručkom.

Inače je velika gurmanica, a prije nekoliko godina izdala je i svoju kuharicu. Čini se kako je glazbenik ipak bio zadovoljniji posluženim ručkom.

POTPORA U SVEMU Chrissy i John završili u krevetu prvu noć, znali da će se vjenčati

Par je u braku više od sedam godina, a zajedno imaju dvoje djece. Prije tri mjeseca izgubili su treće dijete, a glazbenika je nedavno ponovno zadesila tragedija. U  92. godini, samo nekoliko dana nakon proslave rođendana, preminula mu je baka. Tužnu vijest Legend je podijelio na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 04.02.2021.

    Ako ste po tome zaključili kako joj jelo ne paše, onda ja sutra letim na Jupiter popiti kavu.

  • Ketyy_1 04.02.2021.

    Koja faca kao, da jede limun🤣🤣

  • iiiih 04.02.2021.

    Ma ne, ona se samo nasmijala. Tako ti je to kad stavljas botoks i ostalo 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare