Show

Komentari 3

Ručak joj se nije svidio? Chrissy je pravila urnebesne izraze lica

Ručak joj se nije svidio? Chrissy je pravila urnebesne izraze lica

Paparazzi su supružnike prošli tjedan 'uhvatili' na Beverly Hillsu, a ovaj tjedan ponovno su izašli. Chrissy i John bili su na ručku u jednom restoranu, no ponovno se nisu mogli sakriti od očiju znatiželjnika

Manekenka Chrissy Teigen (35) i glazbenik John Legend (42) neko se vrijeme nisu pojavljivali u javnosti. Prolazili su kroz težak period nakon što je Chrissy izgubila bebu. No prošli tjedan supružnici su izašli na spoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Paparazzi su ih 'uhvatili' na Beverly Hillsu, a ovaj tjedan ponovno su izašli. Chrissy i John bili su na ručku s prijateljima u jednom restoranu, no ponovno se nisu mogli sakriti od znatiželjnih očiju.

Fotografirali su ih baš u trenutku kada je Chrissy počela jesti, a prema njezinom izrazu lica, čini se kako nije bila zadovoljna posluženim ručkom.

Inače je velika gurmanica, a prije nekoliko godina izdala je i svoju kuharicu. Čini se kako je glazbenik ipak bio zadovoljniji posluženim ručkom.

Par je u braku više od sedam godina, a zajedno imaju dvoje djece. Prije tri mjeseca izgubili su treće dijete, a glazbenika je nedavno ponovno zadesila tragedija. U  92. godini, samo nekoliko dana nakon proslave rođendana, preminula mu je baka. Tužnu vijest Legend je podijelio na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Najčitaniji članci