To je to što me zanima!

Rucner o Kalemberu: Volimo se kao da smo još u braku

RAZVOD NIJE SMAK SVIJETA Ana Rucner je 33. rođendan slavila na gaži, a među prvima joj je čestitao bivši muž Vlado Kalember. Slobodni su već dvije godine, ali i dalje su bliski
Vidi originalni članak

Nikad nismo bili par koji si je priređivao iznenađenja, čak ni kad smo bili vjenčani. To što je Vlado uvijek kraj mene je najljepše što može napraviti za mene. Njegova i sinova sreća su sve što mi treba, kaže Ana Rucner.

Violončelistica je preksinoć 33. rođendan slavila svirajući i pjevajući na otvorenju bara u Zagrebu. Na gažu je došao i Vlado Kalember (62), s kojim je Rucner osam godina bila u braku i imaju sina Dariana (9).

- Kad imaš dijete, ono mora biti na prvome mjestu, bez obzira na probleme roditelja. Vlado i ja smo najbolji prijatelji. Nastavili smo se voljeti i poštovati bez obzira na razvod - kaže Ana. S njom se slaže i Kalember, kojemu je bilo prirodno doći na gažu bivše supruge.

- Naravno da sam tu zbog Ane, ali i druženja s prijateljima - komentirao je Vlado. Rucner je prije večernjeg slavlja imala i kućnu rođendansku proslavu.

- Ujutro me je probudila dostava torte. Sa sinom sam popila dječji šampanjac i izmazila se prije nego što je otišao u školu. Darian je pravi mali fakin koji mi gotovo svaki dan, a ne samo za rođendan, donese neki dar, makar crtež - izjavila je Ana. Iako je od roditelja naslijedio gene za glazbu, učenika trećeg razreda više zanimaju strojevi i roboti pa mu je mama nedavno ispunila želju i upisala ga na edukaciju iz robotike.

- Čini mi se da će Darian biti budući znanstvenik - rekla je violončelistica. Ana poslije rođendanske gaže putuje u Sarajevo, gdje će snimati spot za pjesmu s kojom će ove godine predstavljati BiH na Eurosongu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kardinall 15.02.2016.

    aha... voli ga kao da joj je djed, sad i ja to razumijem...

  • zezopak 15.02.2016.

    koji su se k...onda i rastajali kad se tako "vole"

  • Živojin Mirić 15.02.2016.

    nek puzi on na koljenima za njom. takvu bozicu trebao bi optociti zlatom jer ne zna kolko srece ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare