To je to što me zanima!

Rujanfest je odgođen za sutra zbog nevremena i obilnih kiša

Koncert kraljice estrade Jelene Rozge koji se trebao održati u četvrtak, 13. rujna, odgađa se za 21. rujna. Sve pozivnica za otvorenje Rujanfesta vrijede za petak
Vidi originalni članak

Umjesto u četvrtak otvorenje petog po redu Rujanfesta odgođeno je za petak, 14. rujna, zbog sinoćnjeg velikog nevremena i obilnih kiša na zagrebačkom području. U petak će na središnjoj pozornici Festivala nastupiti Željko Joksimović. Sve pozivnica za otvorenje Rujanfesta vrijede za sutra, petak 14.rujna.

Naime, organizatoru je najvažnija udobnost i sigurnost svih posjetitelja, pa će tako nova lokacija kod centra Westgate sutra dočekati posjetitelje u punom sjaju. Koncert kraljice estrade Jelene Rozge koji se trebao održati večeras odgađa se za petak 21. rujna, kada će uz Jelenu Rozgu nastupiti i Maja Šuput, te Slavonija bend.

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prestižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi Lane Moje, Lejla i Oro prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Profesionalnu glazbenu karijeru započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu i osvaja titulu Prva harmonika Europe. Albumom naziva Broj IV iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan kompozitor i filmske glazbe. Sa deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnig glazbenika i autora.

Za svih narednih deset dana Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne.

Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi za samo 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ivančica1 14.09.2012.

    dobro jel nastupa onda u petak 14.09. kak piše u prvom odlomku ili u petak 21.09. kak piše u drugom??

  • banana nana 14.09.2012.

    rujanfest bi mogli nazvati bljuzgafest ,jer tako izgleda livada na kojoj će se održati manifestacija!dakle molim sve koji su se odlučili prisustvovati ovom događaju pod obavezno uzeti gumene čizme ili još bolje ribičke!!!

  • VirtuOz_1 13.09.2012.

    Danas sam bio u okrugu lokacije Rujan festa poslovno i mogu reci nekoliko stvari... 1. Lokacija je barem tri ako ne i pet puta manja nego na Bundeku 2. Sve zivo pliva u vodi do gleznja iako bageri nasipavaju sitni kamen,a ukoliko kisa nastavi padat ljudi ce morati sa perajama na nogama dolaziti 3. Onaj šatro vlak smrti je ziva smijurija,a ne kako reklamiraju 350m pruge i slicno 4. Ovaj Rujan fest je zreo za fijasko i mislim da ce podbacit (ne navijam za to,al tako izgleda) 5. Pjevaci i pevaljke su vam apsolutna koma (pozovite nekog ko valja i zna pjevat) 6. Bandic vam ga je posteno metnuo kad zelite naplacivati karte

Komentiraj...
Vidi sve komentare