To je to što me zanima!

Rukometašu Horvatu stiže kći uoči Božića: 'Presretni smo'

Hrvatski rukometni kapetan i njegova supruga Maja u iščekivanju su prinove. Ponosni roditelji od ranije imaju dva sina, Pavla (2) i Andreja (4), a uoči Božića stiže im kćerkica
Vidi originalni članak

Zlatko Horvat (34) i njegova supruga Maja uskoro će po treći put postati roditelji, a nakon dva sina, obitelj se sprema za prvo žensko dijete, prenosi Story. 

Dom Horvatovih trebao bi dobiti prinovu oko Božića, a ponosni roditelji ne skrivaju uzbuđenje povodom radosne vijesti. 

- Sretni smo, jedva čekamo... Supruga bi trebala roditi za otprilike mjesec dana - rekao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije te otkrio da će ovog puta biti djevojčica. 

Par od ranije ima dva sina, Pavla (2) i Andreja (4), a Zlatko ne brine zbog nešto drugačije roditeljske uloge koja ga ovog puta očekuje. Iako mnogi muškarci ne žele ni primirisati bolnici za vrijeme poroda, rukometni kapetan želi prisustvovati sretnom događaju i na taj način dodatno pružiti podršku supruzi Maji. 

POJAČANJE Zlatko Horvat i supruga Maja sinčića doveli kući iz rodilišta

- Kako stvari sada stoje, bit ću tu, u tom se razdoblju ne bi trebalo ništa događati. Nadam se. Jedino ako beba ne dođe prije, ali najvjerojatnije ću biti uz suprugu - objašnjava Horvat. 

Par još uvijek nije odredio ime djevojčice, a u sretnom su braku punih deset godina. Budući da se svojedobno i supruga bavila rukometom, tako su se upoznali, a i bolje razumiju međusobne obveze. S obzirom na to da Maja radi kao odgajateljica, Zlatko je i sam provodio puno vremena sa svojim mališanima te mu čuvanje djece nije strano. 

- Predivno je kada dođeš kući i vidiš njihovo veselje i igru. Veliki mi je užitak gledati kako se Andrej igra i kako sam radi neke stvari. Nastojim što više vremena provoditi s njim, a najteže je kada me nema kod kuće - ispričao je Horvat. 

Zlatko se rukometom bavi od 1994. godine, a cijelu karijeru proveo je u svom gradu, igrajući za PPD Zagreb. 

- Tu me jako cijene i ljepše je biti kod kuće, s obitelji, raditi ono što voliš i živjeti u svom gradu - dodao je rukometaš, koji smatra da je sport prvenstveno dobar za socijalizaciju, ali djeci neće stvarati pritisak da se njime i sami bave. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.11.2018.

    Samo trpaj.

  • iza ekrana 28.11.2018.

    Super, bar će malo popraviti demografsku sliku Hrvatske.

  • mile1111 28.11.2018.

    Sretno 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare