To je to što me zanima!

Rukometni turnir: Jandroković je branio za momčad glumaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Političari redovito pojačavaju momčad glumaca na BOK festu. Humanitarni turnir igrao se na obnovljenom rukometnom igralištu u korist Udruge za autizam Bjelovar
Vidi originalni članak

U okviru 13. Bjelovarskih odjeka kazališta u nedjelju održan je tradicionalni rukometni turnir na kojemu redovito nastupaju tri momčadi. Uz rukometne veterane u čijim je redovima bila i nekolicina nekada ponajboljih svjetskih igrača koji su momčadi iz Bjelovara osigurali titulu najbolje momčadi Europe, našla se ženska momčad Opće bolnice Bjelovar i naravno ekipa glumaca.

Za momčad glumaca koju redovito pojačavaju političari, na golu je bio saborski zastupnik Gordan Jandroković, dok je njegov otac Zvonimir vodio ekipu rukometnih legendi. On je i te, za bjelovarske rukometaše najslavnije, 1972. godine sjedio na klupi kao pomoćni trener Željku Selešu, kada je ondašnji 'Partizan' kao prva momčad s područja bivše države osvojila Europski naslov. Turnir se igrao na obnovljenom rukometnom igralištu u korist bjelovarske udruge za autizam.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dipsy2010 11.05.2015.

    Svi glumci nisu političari, ali svi političari JESU glumci ....

  • jaimojbratrobeert 11.05.2015.

    Jel branio leđno??

  • Iskrena mala 11.05.2015.

    a tko je zgodni frajer pored Maria Petrekovića???? Koje lijepo stvorenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare