To je to što me zanima!

Rumer Willis: 'Bila sam ovisna o alkoholu, borila se s bijesom'

Kada je njezina mama javno priznala da je bila ovisnica i alkoholičarka, Rumer je dodala kako je za nju bilo frustrirajuće to što njezina majka nije mogla reći dok je i ona sama bila mlađa
Vidi originalni članak

Gledajući svoju majku kako propada, glumica Rumer Willis (31) nije znala drugo nego krenuti njezinim stopama, postavši ovisna o alkoholu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo se ona najviše otvorila i progovorila o najtežim životnim trenucima i borbama, osobito o trenucima u kojima je Demi Moore (57) doživjela kolaps, a sve je dovelo do toga da se produbi jaz između majke i kćeri te da se udalje jedna od druge.

Kada je njezina mama javno priznala da je bila ovisnica i alkoholičarka, Rumer je dodala kako je za nju bilo frustrirajuće to što njezina majka nije mogla reći dok je i ona sama bila mlađa te da nikada nije govorila o svojim borbama.

- Vodila sam velike borbe s bijesom, ponajviše jer nisam znala niti bila svjesna toga što se točno događa. Mislim da u to vrijeme nisam baš imala ni zdrav odnos s alkoholom. U trenutku kada sam prestala razgovarati s majkom sve se dodatno pojačalo. Doslovce sam počela imati napade anksioznosti jer sam bila svjesna kako ću se idućeg dana osjećati loše. Istodobno sam bila pijana, hiperventilirala bih i ludjela. Koliko je bilo teško, govori i to da je moj prijatelj jednom pozvao hitnu pomoć - rekla je glumica.

BILA JE OVISNA O KUTCHERU Kći Demi Moore: Nisam pričala s njom tri godine zbog Ashtona

Rumer je nedavno rekla kako se ponašala kao posrednik između svojih sestara i njihove mame. Naime, to se dogodilo u razdoblju kada su Demi i Ashton imali krizu u braku. Željeli su dobiti dijete, međutim, sve je završilo pobačajem, zbog čega su imali teško razdoblje. Demi se jako teško oporavila.

- Bila sam ljuta, pogotovo na Ashtona. Imala sam osjećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, neka joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos - rekla je Rumer.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Harvey (W)Einstein 13.11.2019.

    vidim pusta kosu da pokrije klempave usi....

  • medeki 11.11.2019.

    Majka??

  • 11.11.2019.

    svi imaju probleme alkohol nece pomoći ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare