To je to što me zanima!

Rundek: Ne nasjedajte na hajke oko migranata, budite solidarni

Jeste donijeli čaše sa sobom? Stvaramo previše smeća, moramo to popraviti,- dodao je u jednom trenutku s pozornice Rundek i podsjetio publiku na gorući  problem plastičnog otpada
Vidi originalni članak

Darko Rundek (62) i prateći sastav, jednostavno nazvan Ekipa, nastupili su u rasprodanoj Tvornici kulture i pred razdraganom publikom prezentirali poznate Rundekove uspješnice u nešto drugačijem ruhu.

IZNENADNA INSPIRACIJA Rundek je s Ekipom napravio singl: 'Uzrokovala' ga je kiša

Publika je za vrijeme dvosatnog koncerta s Rundekom pjevala sve njegove hitove iz razdoblja Haustora, ali i samostalne karijere, a poslije izvedbe pjesme 'Kurdistan', koja i sama govori o toj tematici, Darko se obratio publici. 

- Nadam se da ne nasjedate na ove medijske hajke oko migranata. Budimo solidarni - apelirao je Rundek i naišao na odobravanje fanova. 

22. PROSINCA Apokalipsa u Zadru: Rundek će nastupati u Ilirijinom Arsenalu

Glazbenik je prošle godine održao jedan od najvećih koncerata u svojoj karijeri, kada je rasprodao Veliku dvoranu Doma sportova i u svom Zagrebu oduševio 7000 ljudi. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Ipak, intimniji klupski prostor njegovoj glazbi puno više odgovara, što se vidjelo i sinoć za vrijeme sjajnog koncerta u prepunom velikom pogonu Tvornice. 

IMA IH Ususret koncertu Rundeka & Ekipe u Tvornici izlazi spot

- Jeste donijeli čaše sa sobom? Stvaramo previše smeća, moramo to popraviti - dodao je u jednom trenutku s pozornice Rundek i podsjetio publiku na gorući  problem plastičnog otpada.

Dvoranom se prolomio pljesak, koji je tijekom večeri često odzvanjao Tvornicom kulture, potvrdivši još jednom kako je ljubav između Darka i Zagreba uzajamna.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kritičariz 25.11.2018.

    to da ti je mjuza dobra nemre nitko osporit,ali tko te tjera i moli da nam daješ savjete i apele,samo pjevaj i ne soli nam pamet.ti si samo pjevač,navodno živiš malo u parizu pa malo tu,u biti nisi nigdje i nemaš domovinu ili je takvom ne doživljavaš.zbrini 10 izbjeglica i vodi ih u pariz,i ne vračajte se više ,....eronja!!!!

  • Ajvar 24.11.2018.

    Ja da budem solidaran? Znači, da idem u Njemačku ništa ne raditi i živjeti na tuđoj grbači, da drugi rade i plaćaju porez i mene financiraju? Hvala, ne hvala Rundek. Tko će biti solidaran sa mnom?.

  • Drugi Začin 24.11.2018.

    Darkec, a tko si ti? Koje su to tvoje kvalifikacije na tom području da nam govoriš što trebamo ili ne trebamo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare