To je to što me zanima!

Runjićeve večeri: Izvođači u backstageu učili tekstove

Iako su se prije izlaska na pozornicu neki izvođači mučili s učenjem pjesama Zdenka Runjića, na nastupima se, srećom, to nije previše osjetilo
Vidi originalni članak

Nina Badrić pred publikom je premetala šalabahtere, a u backstageu se s učenjem najava zabavljala i voditeljica Zrinka Cvitešić, koja je uz Gorana Navojeca otvorila Runjićeve večeri na Peristilu ispjevavši “Ča je život nego fantažija”. I glumac Vedran Mlikota, koji je otpjevao “Nadalinu”, došao je nepripremljen, ali se, na sreću, na pozornici to nije osjetilo. Darko Rundek se do svog nastupa nije previše zanimao za druženje s kolegama, nego je radije njihove nastupe pratio na televizoru iza pozornice.
U predstavi koju je režirao Krešimir Dolenčić iz prvog reda uživali su Tonči i Vjekoslava Huljić, prijatelji te obitelj pokojnog Zdenka Runjića. Bio je tamo i Dino Rađa sa suprugom Viktorijom te drugi poznati Splićani koji su imali sreće da dobiju mjesto za stolovima na prepunom Peristilu.

DETOUR DOBIO "GALEBA" S BRILJANTIMA
Na ovogodišnjem 4. “Runjiću na Peristilu”, posvećenom splitskom skladatelju, nastupilo je 20 izvođača. “Galebom”, brošem od bijelog zlata ukrašenim s 30-ak briljanata, za najkreativniju izvedbu Runjićeve pjesme nagrađen je zagrebački bend Detour. Gledalište je bilo prepuno, a pojedinci koji su kupili karte ostali su bez mjesta, zbog čega je na ulazu bilo i prepirki s organizatorima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bigblue 31.08.2008.

    Mlikota je prva liga! Odlicno odradjena \"Nadalina\", iako porijeklom Vlaj, covjek se ufurao u \"splitski djir\"

  • Ludo 31.08.2008.

    te runjiceve veceri su postale sprdnja! ali kako nina super izgleda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare