To je to što me zanima!

H. Rupčić je razočaran: Dinko Bogdanić je neprofesionalan!

Hrvoje Rupčić je u šoku jer ga je žiri izbacio iz 'Plesa sa zvijezdama'. Hrvoje i njegova partnerica Marija Stošić prvi su plesni par koji je ispao iz natjecanja
Vidi originalni članak

 Publici ništa ne zamjeram, ali žiriju zamjeram. Ne mogu vjerovati da smo mi ispali, kaže Hrvoje Rupčić (40). Vođa Cubisma i partnerica Marija Stošić prvi su ispali iz 'Plesa sa zvijezdama' odlukom predsjednika žirija Dinka Bogdanića, koji odsad odlučuje koji će od dva najlošije plasirana para ići dalje, i to nakon što otplešu ples odluke.

- Bogdanić je bio neprofesionalan i naštetio je svom ugledu. Zovu me profesionalni plesači i to mi govore. Ne znam zašto je Bogdanić to učinio, možda je mislio da može iskoristiti show za svoje privatne interese - rekao je Rupčić i poželio sreću konkurentici Ivani Brkljačić, koju smatra vrlo simpatičnom. 

Njegova djevojka, pobjednica prvog “Plesa” Zrinka Cvitešić (30), isto je šokirana jer je na probama vidjela kako pleše.

- Moje je pravo da vam ne objašnjavam svoje odluke. Ivana Brkljačić je po mom sudu bolje plesala i gotovo. Uostalom, to je show - rekao je plesni stručnjak Dinko Bogdanić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zg_t 18.11.2010.

    Pa Bogdanić se ukakal,jer je čul da Brkljačićka mlati muškarce :)

  • DexGoa Trance 09.11.2010.

    ljudi moji o cem vi pricate,pa kaje to ples? kakva je to jadna glazba na koju plešu? smješno! ocito nisu vidjeli bolji ples pa im je ovo jako fora i kul!

  • koprivica 08.11.2010.

    Nije ispalo fer ali nije mi žao što je ispao jer je bilo malo previše forsiranja njegove Zrinkice koja mi je užasno antipatična!

Komentiraj...
Vidi sve komentare