To je to što me zanima!

'Ruža vjetrova': Sara se neće udati za Šimuna i nije trudna?

Marija nastavlja rat protiv Ranka i u diktafonu čuva njegovo priznanje ubojstva. No, Ranko joj prijeti Milinim životom ako na sudu izjavi da je bila svjedok ubojstva
Vidi originalni članak

Svi koji vjerno prate RTL-ovu seriju 'Ruža vjetrova' znaju da od svojih omiljenih likova mogu očekivati neočekivano. Tako ih od ovog ponedjeljka, od 18. ožujka od 20.00 sati, očekuje sve ono čemu se nisu ni najmanje nadali. Prema mnogima najomraženijem liku u seriji, Ranku Mrčeli, napokon dolazi na naplatu sve ono što je nažao učinio Odakovima, a sve to 'omogućit' će mu supruga Marija. Naime, Marija nastavlja rat protiv Ranka i u diktafonu čuva njegovo priznanje ubojstva Tome Mamića. No, Ranko joj prijeti Milinim životom ako na sudu izjavi da je bila svjedok Tomina ubojstva. No, saznaje Rankovu mračnu stranu obitelji, zbog koje mu odluči zadati zadnji udarac na sudu.

Dok Marija ima osvetoljubivi plan kako se riješiti Mrčele, Sara i Šimun se pokušavaju zavarati da među njima postoji dovoljno ljubavi za brak. I dok stoje pred oltarom, na ceremoniju dolazi Jakov razočaran svojom 'novopečenom' suprugom Ankicom, koja ga je pokrala i pobjegla. No, taman kad bi trebala izgovoriti sudbonosno 'da', Sara pada u nesvijest.

Svi su u šoku jer mora na operaciju i upitno je je li trudna ili je posrijedi nešto drugo. Što slijedi i kako će završiti tragična ceremonija u crkvi, nepropustite pogledati na RTL Televiziji, od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Crosoldierr 18.03.2013.

    nemože se ruža uspoređivati b larom Lara je katastrofa a i ostali glumci iritiraju

  • veron 18.03.2013.

    Ovo je sobra serija i puno,puno bolja od one cmizdravice iz Larinog izbora...dobro Izet Fazlinović reče "ubiše me od plača" .

  • andrea1 18.03.2013.

    Zašto gledati kad ste u naslovu otkrili što će biti :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare