To je to što me zanima!

'Ružna Betty' se pohvalila, s glumcem očekuje drugo dijete

America Ferrera se proslavila glavnom ulogom u seriji 'Ružna Betty', a dobitnica je i Zlatnog globusa. Glumački par se vjenčao 2011., 2018. su dobili sinčića Sebastiana, a u 2020. očekuju prinovu
Vidi originalni članak

Američka glumica America Ferrera (35), obznanila je na društvenim mrežama radosnu vijest kako s glumcem Ryanom Piersom Williamsom (38) očekuje dolazak njihovog drugog djeteta. Ferrera je objavila je fotografiju s obitelji, a na kojoj se jasno vidi zaobljeni trbuščić.

- Dočekujemo bebu broj dva u 2020.! Sretna Nova godina svima od našeg divljeg i rastućeg čopora - napisala je glumica i zaradila mnogobrojne čestitke u komentarima.

TRANSFORMACIJA GLUMICE Nekoć je bila 'ružna Nina' u seriji, a danas model za badiće

Ferrera se proslavila glavnom ulogom u seriji 'Ružna Betty', a dobitnica je i Zlatnog globusa. Glumački par se vjenčao 2011., a 2018. dobili su sinčića Sebastiana koji se, kako kažu roditelji, iznimno veseli prinovi. 

- Puno je toga čemu se radujemo u 2020., ali ova mala stvarčica se najviše ističe. Jedva čekamo dočekati još jedno prekrasno stvorenje na ovaj svijet. Sretna vam Nova godina - pohvalio se na Instagramu i ponosni otac.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.01.2020.

    sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare