To je to što me zanima!

Ryan je neodlučan: Mendes i Gosling uzeli pauzu od veze

Pitanje je kako će se Eva uklopiti u njegove planove, rekao je izvor te dodao da su oboje jako nesigurni oko svoje budućnosti. Glumica želi obitelj, a Ryan je u poslu
Vidi originalni članak

Žele razmotriti kamo njihova veza uopće ide, otkrio je izvor blizak paru.

Ryan Gosling (33) i Eva Mendes, (39) koji već neko vrijeme imaju problema u vezi, odlučili su uzeti pauzu od dvogodišnje veze. 

No, kako piše RadarOnline, nije glumica ta koja je neodlučna oko njihove budućnosti. Stvar je u glumcu. Eva silno želi imati njegovu djecu, a glumac ima velike planove na poslovnom planu za 2014. godinu. 

- Pitanje je kako će se Eva uklopiti u njegove planove - rekao je izvor te dodao da su oboje jako nesigurni oko svoje budućnosti. 

Početkom godine Eva se jako uzrujala jer se Ryanu javila bivša djevojka, Rachel McAdams, te od njega tražila savjete nakon prekida s Michaelom Sheenom. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MamaŽana2 19.12.2013.

    Ryan,dragi ,kad opet budeš solo ja sam slobodna...

  • mila444 19.12.2013.

    ..kad ga napuca plazat će on za njom!

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 19.12.2013.

    malo ona neće brak i djecu,pa malo on...meni to sve smrdi na neko teže inaćenje.a ima on i pravo možda,ti holivudski brakovi tak rijetko uspiju,još u to djecu uvlačit,on je dobar glumac taman na vrhuncu karijere,puno ga još dobrih uloga čeka...a ona je samo sporedna glumica u tam nekim akcijskim filmićima koje svi brzo zaborave-iliti-eyecandy.tak će i megan fox,osim ak ih ne zareda petero ko heidi klum,a po svemu sudeći i bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare