To je to što me zanima!

Ryan Reynolds pogledao svoj novi film s najvećim fanovima

Ono po čemu se vidi da je neki glumac posve u redu je i njegova interakcija sa svim obožavateljima. A ako tako mjerimo, Ryan Reynolds je među boljima
Vidi originalni članak

Na Foxovom prikazivanju isječaka iz novog Reynoldsovog filma, 'Deadpoola', odjednom se pojavio i glavni glumac, te je tako iznenadio čitavu publiku.

Da stvar bude još bolja, svim prisutnima je nenadano pušten cijeli film, umjesto samo par kadrova, što je publika očekivala.

instagram/vancityreynolds


Prošle se godine, među gomilama foršpana kojima nas neprekidno zasipaju produkcijski studiji , posebice istaknula kampanja za 'Deadpoola', koji nam stiže ove godine u veljači . Osim nevjerojatnog truda kojeg je pokazao marketinški tim, i sam Ryan Reynolds je napravio ogroman posao.

Glumac je tako odjeven u kostim šetao po gradovima i događajima, promovirajući film. A osim njega, i novi foršpan za film je zasigurno doprinio popularnosti i vidljivosti filma.

‘Deadpool’ u kina stiže krajem veljače 2016. godine, a uz Ryana Reynoldsa u filmu se pojavljuju i Morena Baccarin (Firefly), Ed Skrein i Gina Carano . Osim njih uloge imaju Stefan Kapičić, T.J. Miller i Brianna Hildebrand. Redatelj filma je Tim Miller, za kojeg se nadamo da nas neće razočarati , jer ipak se radi o njegovom prvom djelu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Simon Phoenix 22.01.2016.

    glumac za glupe komedije

  • vedii888 21.01.2016.

    iritantan glumac

  • PT 21.01.2016.

    Jako loš glumac, taj u karijeri nema ni jedan pošteno snimljeni film....valjda će sa ovim ubosti neke dobre pohvale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare