To je to što me zanima!

Ryan: U jednom danu više sam se seksao nego u cijeloj godini

S partnericom u filmu u jedan sam dan morao snimiti intenzivnu i dugu scenu seksa. Nisam se još nikad oko toga morao toliko namučiti, kaže Ryan Reynolds
Vidi originalni članak

Zvijezda akcijskog spektakla 'Deadpool' u jedan je dan “ugurao” toliko seksa na snimanju da se šali kako su mu se romantika i fizički kontakt pomalo zgadili.

- S partnericom u filmu, Morenom Baccarin, u jedan sam dan morao snimiti intenzivnu i dugu scenu seksa. Nisam se još nikad oko toga morao toliko namučiti i zapravo uopće nije bilo zabavno. Vrlo mi je drago i da moja supruga ima razumijevanja za mene - kaže Ryan Reynolds (39), kojem je uloga Deadpoola druga uloga superheroja u karijeri, nakon Green Lanterna. 

Reynoldsov prvi brak bio je s glumicom Scarlett Johansson (31), a sad je s kolegicom Blake Lively (28), s kojom ima i jednogodišnju kćer James.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Almighty 07.02.2016.

    Ja se u cijelom svom životu nisam seksao koliko ti u jednom danu, pa ne kukam. Zadnji put sam se kresnuo hmmmmm.....(razmišljam, a kad se sjetim vraćam se da dopišem komentar do kraja.)

  • CFC17 07.02.2016.

    3 uloga. Ako vec pisete clanak o Ryanu i o tome kako glumi u filmu super heroja onda bi trebalo prije istraziti malo. Prva uloga Green, druga Dead, i treca Dead kao zaseban film!!!!!!!!!!!

  • kung fu panda 07.02.2016.

    siroće :)))kako se napatio dečki kaj mu niste pomogli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare