To je to što me zanima!

S. Gotovac: Razvodim se! Hm, ipak ne, šalila sam se

Kontroverzni par Gotovac ove godine neće ići na more jer moraju riješiti razmirice. Simona će ipak odvesti kćer Gabrijelu na par dana na kupanje
Vidi originalni članak

Manekenka je briznula u plač govoreći kako više ne može podnijeti Antine uvrede. Simona Gotovac (24) kaže da ju je Ante Gotovac (39) poslije izlaska u zagrebački Gallery na promociju knjige Nives Celzijus (26), nakon burne svađe, izbacio iz kuće. Vrištala je govoreći da se rastaje te da odlazi u Sigurnu kuću kako bi potražila pomoć. Tražila je broj Sanje Sarnavke.
- Lutala sam bosa i u pidžami - plakala je. Simona se nakon nekog vremena vratila u kuću na zagrebačkom Srebrnjaku. U međuvremenu, na telefon se javio odlično raspoloženi Ante Gotovac.
- A što je to vama moja najdraža ženica Simona rekla? Da se rastaje? E, pa to ćemo vidjeti. Idem je ja pitati - kazao je Ante. Simona se za dvije minute javila na telefon govoreći kako je sve ok te kako se šalila. U pozadini se Ante derao, a kćer Gabrijela (2) plakala. Oduzevši Simoni telefon iz ruke, Ante je kazao da je sve u redu te kako se on odmara na kauču.
- Vidite kako se mi volimo. Nemamo nikakvih problema - smireno je rekao. Sutradan se Simona predomislila, rekavši kako je pretjerala te da ipak ostaje sa suprugom. Neće na ljetovanje.
- Imam privatnih problema i s Antom ostajem doma - kazala je. S Gabrijelom će otići na dva dana kako bi se djevojćica mogla okupati u moru.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jelena 13.07.2008.

    Nekako mislim da bi ga već ostavila da on nema love. Što bi inače lijepa mlada žena radila s tom rugobom koja je želi imati pod kontrolom? Sreća se ipak ne može kupiti novcem, samo je pitanje vremena kad će shvatiti.

  • mare_dj 12.07.2008.

    djevojĆica, ha? :))

  • sussi 12.07.2008.

    ma ni ona mi ne djeluje normalno dok sa njim živi, odvratan je zalizan , nikakav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare