To je to što me zanima!

S. J. Parker: Nikad više ne bih mogla glumiti ženu kao Carrie

Ne sviđa mi se ideja da glumim neku drugu ženu koja voli modu. Voljela sam Carrie iz 'Seks i grada' i ne želim raditi na njezinoj kopiji, izjavila je glumica za 'Elle'
Vidi originalni članak

Zvijezda serije i filma 'Seks i grad' za časopis 'Elle' progovorila je o ulozi Carrie Bradshaw koja ju je proslavila. Iako je voljela biti Carrie, Sarah Jessica Parker (47) kaže da više ne bi voljela glumiti lik sličan modno osviještenoj kolumnistici. 

- Ne sviđa mi se ideja da glumim neku drugu ženu koja voli modu. Voljela sam Carrie iz 'Seks i grada' i ne želim  raditi na njezinoj kopiji. Iako su to unosne stvari, više je razloga da odbijam takve uloge - tvrdi Sarah. 

AnnaSophia Robb utjelovila je mladu Carrie u seriji' Dnevnici Carrie Bradshaw' koja s prikazivanjem počinje u siječnju 2013. godine. Parker je izjavila da mladoj glumici neće davati nikakve savjete jer će ona glumiti Carrie u tinejdžerskim godinama. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nandy178 05.10.2012.

    Meni je seks i grad dobra serija jer se otvoreno priča o vezama i seksu al ko da gledam neke tinejđerice, a ne žene prek 35 g. Charlotte mi je naj...

  • _petra_ 04.10.2012.

    :))

  • LebronPetrovic 04.10.2012.

    Ja obožavam sex i selo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare