To je to što me zanima!

S korekcijama neće stati: Od operacija su postale kao sestre

Cure su enormno povećale usne, grudi su napunile silikonima, a korigirale su i nos. Da dojam bude potpuniji, obje nose svijetloplave leće i crne, ravne ekstenzije u kosi
Vidi originalni članak

Tijana i Sanja ili Silikonske kraljice, kako su ih prozvali mediji, postale su proteklog vikenda najnovije zvijezde srpske scene.

Djevojke izgledaju gotovo identično, no nisu sestre. Sličnost mogu zahvaliti mnogobrojnim plastičnim operacijama.

Cure su enormno povećale usne, grudi su napunile silikonima, a korigirale su i nos. Da dojam bude potpuniji, obje nose svijetloplave leće i crne, ravne ekstenzije u kosi. Da s plastičnim operacijama ne misle stati, potvrdila je Tijana rekavši kako će si za Božić pokloniti silikone u stražnjici. 

Iako o njima svi govore, nitko nije otkrio gdje su se djevojke do sada skrivale. Premijeru u javnosti imale su prije nekoliko dana na humanitarnoj zabavi u beogradskom kafiću, gdje su zasjenile puno veće zvijezde. Mnogi muškarci tražili su ih zajedničku fotografiju, a djevojke nisu nikoga odbile.     

Idi na 24sata

Komentari 437

  • MajaPrpić Šabić 20.12.2013.

    A kad dođe do problema sa svim tim kemikalijama u tijelu, onda će svi biti krivi samo one ne.

  • Milas_1 20.12.2013.

    Nije mi jasno, pa zar ne vide da su pretjerale? Ako ne vide one što je s tim prokletim liječnicima - da im nitko nije rekao: e, ne može više, dosta je. Na koncu konca možda nisu sasvim svoje u glavi.

  • ☺💪strašni 20.12.2013.

    iste su, potpuno iste dvije budale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare