To je to što me zanima!

'S. Macchi se na TV- u čini veći frajer nego što je on to zaista'

Stephan se sukobio sa šefom kuhinje nakon što mu je servirana prepečena tunjevina. Vlasnici restorana komentirali su da su mislili da je viši nego što je zaista
Vidi originalni članak

Stephan Macchi posjetio je zadarski restoran 'Mama Rina' i dobio kritiku na račun svog izgleda.

Vlasnike Tončija i Zokija na prvi pogled je razočarala njegova visina jer su mislili da je viši. Zaključili su da se na televiziji čini 'veći frajer' nego što je to zaista. Nakon što je dobio jelo i probao prepečenu tunjevinu koja se svinula, Stephan se u kuhinji sukobio sa šefom kuhinje Vjekom.

- Svinuta vilica na odresku od tune pokazuje pomalo nervoznog čovjeka - komentirao je ukratko Vjeko.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NinaBonita007 13.04.2011.

    hehe,..pa scenarij je uvijek isti, prvo provocira, a poslije je uvijek sve OK, a sve u službi Gle-da-no-sti i ničeg drugog !!!! :)

  • Give life a meaning 13.04.2011.

    pa ti bi onda zavrsio/la u ludnici da vidis onog engleza koji psuje i jos je gori od macchi-a ,stephan je mala maca za razliku od onog cara

  • Caymann_1 13.04.2011.

    kak ste glupi !!! Stephan je majstor a šta vi jedete govna po restoranima to njega ne zanima !!!! Ti kuhari se uopće ne trude ,, a Stephanu padne mrak na oči i super je što to odma ispravlja i kritizira šugava jela .... !!! Evo jedan primjer , kupio sam burek u jednoj pekari i kad sam ga jeo skoro sam ispovračao ,,, bez soli bez ičega ... katastrofa !!!! više nikad ne kupujem burek u toj pekari !!!! pokvarili su se do zla boga !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare