To je to što me zanima!

S milijarderima je partijala u Monaku: Nini uopće nije loše

FRENDICE Pjevačica Nina Badrić je u Monte Carlo došla proslaviti skoro rođenje drugog sina svoje prijateljice Sandre, žene ruskog oligarha Andreja Meljničenka
Vidi originalni članak

Za darivanje nerođenog sina Aleksandre (40) i Andreja Meljničenka (44), Nina Badrić (44) potegnula je sve do Monte Carla.

U europsku prijestolnicu luksuza Nina je stigla odmah nakon nedjeljne dodjele nagrada Porin, a odsjela je u hotelu Paris, u kojem noćenje po osobi stoji oko 4000 kuna. 

No za obitelj Meljničenko to je prava sitnica. Andrej je ruski oligarh kojega je časopis Forbes stavio na 139. mjesto najbogatijih ljudi na svijetu. Njegova supruga Aleksandra rođena je Beograđanka. U braku su 12 godina i već imaju kćer Taru (5). Nina ju je upoznala u Parizu, a od tada su nerazdvojne. S parom je naša pjevačica provela mjesec dana na Karibima.

Andrej i Aleksandra imali su ekstravagantno vjenčanje koje su platili 30 milijuna kuna, a prašinu su podigli i kad je Andrej supruzi za rođendan kupio najdužu jahtu na svijetu, dugu 147 metara.

Jahta stoji dvije milijarde kuna

U dobrom društvu

Pjevačica se družila s prijateljicom Aleksandrom i Evom Cavalli, ženom poznatog dizajnera Robert

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 7vuk777 23.03.2017.

    ja vidim tri ofucane sponzuruše

  • 22.03.2017.

    Zena sama sebi dovoljna, bez svoje obitelji, dobrano u godinama, pravi narcis a sta da drugo radi nego laprda okolo i trosi pare koje ionako ne trosi na nikog svog, jer ona nema nikog svog. Ako ju to ispunjava, neka, bas me briga, ali mislim da je sve to jako isprazno...

  • 33beg33 22.03.2017.

    zna li netko koja je ninina tarifa,jer na domaćem tržištu nema prođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare