To je to što me zanima!

'S mojom suprugom spetljao si se dok sam ja još bio s njom'

Najbolji prijatelj Simona Cowella podnio je zahtjev za rastavu braka u kojem upravo Simona optužuje za njegov raspad. Simon s Lauren Silverman čeka prvo dijete
Vidi originalni članak

Nakon što su se sredinom tjedna mediji raspisali da britanski televizijski mogul čeka dijete sa ženom svog najboljeg prijatelja, sapunica je dobila nastavak. 

Andrew Silverman podnio je zahtjev za rastavu braka, iako je prvotno to trebala napraviti sama Lauren, a kao razlog je naveo upravo Simona Cowella (53) koji će se zbog toga morati pojaviti na sudu i svjedočiti tijekom brakorazvodne parnice. 

Dok neki mediji pišu da se Lauren i Simon viđaju godinu dana,  drugi tvrde da njihova veza traje puno dulje. Njezini prijatelji kažu da je trudna deset tjedna. 

Lauren i Andrew već neko vrijeme žive razdvojeni, ali nisu se odmah odlučili na službenu rastavu. No, Andrew tvrdi da su njegova supruga i najbolji prijatelj bili zajedno i prije nego što je njihov brak propao, piše TMZ. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • feba 04.08.2013.

    Ništa strašno.Događa se to i običnim smrtnicima.Neki dan se na ulici počupale dvije curke,najbolje prijateljice zbog budale koji je bio s obadvema.

  • coco-paris 03.08.2013.

    zenska je digla nogice i zavadila prijatelje

  • Michelangelo 03.08.2013.

    Meni je jako zanimljiv stav u tim muško-ženskim odnosima....znači u ovakvim svinjarijama se uvijek osuđuje muškarac a žena je tu nevinašce koje ni o jednom trenutku ne donosi odluku o sebi i svom ponašanju??Pitam se tko je u ovoj priči svinja a tko krmača......

Komentiraj...
Vidi sve komentare