To je to što me zanima!

S njom nema šale: J. Lo je na set stigla spremna za 'bitku'!

Pjevačica se na setu 'Američkog idola' u kojem je sutkinja, pojavila u neobičnoj kreaciji s izrezima u gladijatorskom stilu koja joj je istaknula obline
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi showa 'Američki idol' u kojem je sutkinja, Jennifer Lopez (42) se pojavila u neobičnoj haljini dizajnera Hervea Legera. Sve oči u studiju bile su uprte u pjevačicu koja je svoje slavne obline istaknula u uskoj haljini s izrezima u gladijatorskom stilu. U ekscentričnoj kreaciji koja je savršeno istaknula njezine obline do izražaja je došla njezina utegnuta linija.

Pjevačica će u lipnju krenuti na dvomjesečnu turneju na kojoj bi joj se navodno trebao pridružiti i Španjolac Enrique Iglesias. 

Prije pet godina bila je na manjoj turneji s uskoro bivšim suprugom Marcom Anthonyjem i to kada je bila trudna s njihovim blizancima Maxom i Emmom.

 - Uzbuđena je što će joj se Iglesias pridružiti na turneji - otkrio je izvor govoreći o turneji u sklopu koje će pjevačica pjevati u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi i Aziji.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • jo-jo 25.04.2012.

    proglasavam ovaj njezin styling neukusnim i forsiranim.

  • cvitaa 20.04.2012.

    Ona je bombaaaa :DDD

  • PopCorn 20.04.2012.

    zašto svi spominjete visinu, meni 160 cm je taman za ženu. ja sam toliko visoka i nikad nisam bila iskompleksirana radi toga, naprotiv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare