To je to što me zanima!

S revije u rodilište: Rihanninu manekenku odvezla je Hitna...

Slick Woods je rodila sina kojeg je nazvala Saphir po dragom kamenju povezanom s mjesecom rođenja. Otac djeteta je model Adonis Bosso
Vidi originalni članak

Manekenka Slick Woods (22) u srijedu je prošetala u donjem rublju na njujorškoj modnoj reviji pjevačice Rihanne (30), koja ju je ranije nazvala svojom muzom. Trudna Slick dobila je trudove ubrzo nakon što je sišla s piste, tvrdi američki TMZ. 

Hitna pomoć je dojurila po manekenku i odvela ju u najbližu bolnicu te je rodila sina kojeg je nazvala Saphir. Otac djeteta je model Adonis Bosso (28) koji se proslavio na društvenoj mreži i pojavio se u modnim kampanjama za brendove poput Dolce & Gabanne. 

Slick je na reviji Rihannine kolekcije 'Savage x Fenty' imala bodi od trakica koji je jedva išta pokrivao te prekrivene bradavice dok je na nogama imala srebrne najlonke iznad koljena. Usto je Slick obula kožne štikle. 

HTJELA RAZNOVRSNOST Rihanna šokirala revijom: Za pistu je razgolitila i trudnice...

Slick je srpnju objavila da je trudna, a zbog njezine rupe među zubima, obrijane glave i tetovaža nazivaju ju 'buntovnicima među manekenkama'. Woods je za magazin Elle ranije otkrila kako nosi sina i da je na sonogramu vidjela njegov penis. 

- Zvat će se Saphir jer je to dragi kamen koji je povezan s rujnom kada bih trebala roditi - objasnila je manekenka. Dodala je kako je vijest o trudnoći usrećila nju i Adonisa te je istaknula da će njihov sin biti predivan, a pritom je pokazivala dečkovu sliku na kojoj ne nosi majicu. 

- Stalno čujem tužne priče o djetetovim očevima. To što je Adonis uzbuđen je prvi korak. No postoje djevojke koje nemaju čak ni to - ispričala je Slick. 

VIDI OVO! 5 jesenskih modnih trendova koji vladaju pistama.

VIDI OVO! Procurile gole fotke Kendall Jenner.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • portal1 16.09.2018.

    E svako je danas maneken/manekenka. Bože sačuvaj. A o "rublju" ne vrijedi ni govoriti. Ovo je čista sprdačina. Odbijam vjerovati da je ovo netko ozbiljno dizajnirao kao rublje.

  • 14.09.2018.

    Adonis i ona su si dobar par, neznaš tko je ružniji. Sretno s bebicom.

  • 14.09.2018.

    bome adonisu nikak ne pristaje ime :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare