To je to što me zanima!

S. Štimac pokazala kratku frizuru na teniskom turniru

Osim Suzane zaigrali su i Mario Ančić koji je dobio pehar zbog gostovanja na turniru te Boris Božić kojem je uručen pehar kao najstarijem sudioniku kupa.
Vidi originalni članak

Na humanitarnom teniskom turniru veterana Dioklecijan kupa na splitskim Firulama u subotu, među 80 sudionika turnira bila je i Suzana Štimac. Bivša supruga nogometaša Igora Štimca, inače nezaobilazna sudionica kupa, pokazala je kratko ošišanu frizuru i sjajnu liniju. Usprkos glasinama da je u vezi s bivšim košarkašem Damirom Milačićem bivša Miss Jugoslavije svoju privatnost nakon rastave čuva daleko od očiju javnosti. Osim Suzane zaigrali su i Mario Ančić koji je dobio pehar zbog pobjede s natpisom 'teniskom Dioklecijanu', piše Slobodna Dalmacija, te veteran Boris Božić kojem je uručen pehar kao najstarijem sudioniku kupa. Igor i Suzana prošle godine u kolovozu su potvrdili da se rastaju nakon 19 godina braka. Bivši supružnici imaju troje djece, Luku (19), Miju (16) i Deu (12).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rođin rođo1 29.08.2010.

    i kave to sada ima veze sa proizvodnjom šešira?bivši košarkaš,bivša misica taje svoju vezu,pa šta imaju ljudi pravo na svoju privatnost.

  • vita70 29.08.2010.

    suzi i ja smo išle zajedno u srednju! ona je bila jedna slatka i draga cura, nikad lipotica!! ipak, postala je miss juge i tako malo ovancala..............sretala sam je i kasnije, prominila je gard, i rijetko se koga mogla sjetiti, valjda da joj netko nebi zatražija šta! kako je god bilo, za nju je kratka kosa potpuni promašaj, a i rijetko kojoj ženi kratka kosa uopće pristaje!!!

  • -mrvica- 29.08.2010.

    izgleda puno starije,a i nikada nije bila neka lipotica.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare