To je to što me zanima!

Šabanov izvanbračni sin došao na pogreb: Skrivao se od ljudi...

Kako pišu srpski mediji, Robert je stajao kraj ulaznih vrata i trudio se da ostane neprimjetan. Šabanov sin nije davao nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane
Vidi originalni članak

Šabanov izvanbračni sin Robert (47) došao je na ispraćaj 'kralja narodne glazbe'. Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju srpskog Kurira, Robert je stajao pokraj ulaznih vrata, među masom, trudeći se da ostane neprimjetan. Šaulićev sin za medije nije želio davati nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznaju srpski mediji, izvanbračni sin pjevača ne razgovara s ostatkom očeve obitelji, a rijetko se pojavljuje u javnosti. Tako je i na pogrebu stajao postrani, nije se želio posebno isticati. 

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ LEGENDE Ogromna tuga: Šaban pokopan uz emotivni hit 'Ne plači, dušo'

Udovici pjevača, potresenoj Gordani Šaulić pozlilo je kada su iznosili tijelo njezinog supruga. 'Slomila' se i nije više mogla izdržati., jedva je stajala na nogama. Pridržavala se za sina Mihajla i buduću snahu Danijelu, a zet Bata bio je odmah uz njih pa joj je, kako prenose srpski mediji, usput ponudio čašu vode.

Podsjetimo, obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili su se na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se oprostili od legende narodne glazbe Šabana Šaulića. 

Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio svojoj supruzi još davne 1984. godine. Počivat će pokraj srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo lani u veljači. Na pogrebu su svi bili pod kišobranima jer je u Beogradu od jutra padala kiša. 


Prije pogreba, u 11:00 sati je u Skupštini grada Beograda bila komemoracija za Šabana, a sala je bila premala kako bi svi koji su htjeli mogli prisustvovati posljednjem ispraćaju pjevača.

- Voljeni tata, ne postoje riječi kojima može da se opiše naša bol... Hvala za ljubav, bezbrižan život. Hvala za sreću u duši i srcu. Zauvijek tvoji Mihajlo, Sanela i Ilda - napisala su u osmrtnici ožalošćena djeca preminulog pjevača, sin Mihajlo i kćeri Sanela i Ilda.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • cok 23.02.2019.

    Ebo vas šaban više. On i njegovi narodnjaci. Ovo je Hrvatska - šta ste pukli!!!!

  • irena6 23.02.2019.

    Taj vas Šaban bio je papak koji nije smio imati kontakt sa svojim sinom iz prijasnje veze kontakt koji mu je branila žena,to meni niti je muškarac niti čovjek,sin mu je bio tesko bolestan ,a drugi ljudi su skupljali novac za njegovo lijecenje ....treba li jos sto reci?!Onaj tko taji svoji krv i ne brine se za istu jer mu brani žena je nista drugo nego nula..

  • KristijanCro 23.02.2019.

    Dojam je da se više tekstova napisalo o Šauliću nego o Oliveru Dragojeviću...pripadnik sam generacije koja je čula za Šabana ali koja nikad nije slušala narodnjake,pogotovo me čudi ovolika pompa oko čovjeka koji je,bog mu dao pokoj,ipak srpski državljanin

Komentiraj...
Vidi sve komentare