Obavijesti

Show

Komentari 156

Ogromna tuga: Šaban pokopan uz emotivni hit 'Ne plači, dušo'

Stigao je i Šabanov izvanbračni sin Robert Šaulić, kojega je pjevač dobio prije nego je upoznao Gordanu. Nije davao izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane

VIDEO

Obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili su se danas na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se oprostili od legende narodne glazbe Šabana Šaulića. 

Prvi su došli kolege i članovi uže obitelji, supruga Gordana, kćeri Ilda i Sanela te sin Mihajlo. Svi su bili pod kišobranima jer je padala kiša. 

Šauliću je obitelj Mirsada Kerića, koji je također preminuo u stravičnoj prometnoj nesreći, poslala vijenac. Kumovi Zorica Brunclik (63) i Miroljub Aranđelović (61) donijeli su vijenac u obliku krune. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio supruzi davne 1984. Počiva pored srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo u veljači prošle godine. Šabanu je obitelj u lijes stavila omiljenu kapu bez koje nije mogao ni dan, nešto novaca i štap za pecanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na groblje su stigli i pjevačica Ceca Ražnatović u pratnji sestre Lidije, kao i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić. Sestra Šabana Šaulića, Sarajka Cakić stigla je među prvima na groblje.

- Samo da vidim gdje je moja duša - jecala je Sarajka, piše Kurir. 

- Njegov prvi nastup u Parizu bio je nesvakidašnji, kada je on zapjevao sedamdesetih godina svi smo istrčali samo da vidimo tko pjeva i što se događa - prisjetila se Nada Obrić vremena kada je pjevala sa Šabanom.

Šabanov izvanbračni i najstariji sin Robert Šaulić došao je na ispraćaj. Šaban je Roberta dobio i prije nego što je upoznao suprugu Gordanu.

Prema pisanju Kurira, Robert je stajao pored ulaznih vrata, među masom, trudeći se da ostane neprimjetan.

Robert nije davao izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane.

Udovici Gordani Šaulić pozlilo je kada su iznosili kovčeg s tijelom njenog voljenog supruga Šaulića. Slomila se i nije više mogla izdržati. Pridržavali se za sina Mihajla i buduću snahu Danijelu. Zet Bata je bio odmah uz njih pa joj je ponudio čašu vode, piše Kurir.

U 11 sati je u Skupštini grada Beograda bila komemoracija za Šabana, a sala je bila premala kako bi svi koji su htjeli prisustvovali.

- Voljeni tata, ne postoje riječi kojima može da se opiše naša bol... Hvala za ljubav, bezbrižan život. Hvala za sreću u duši i srcu. Zauvijek tvoji Mihajlo, Sanela i Ilda - napisala su u osmrtnici ožalošćena djeca, sin Mihajlo i kćeri Sanela i Ilda.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan
FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan

Prije nego se oženio Šaban Šaulić je bio kratko u vezi sa vršnjakinjom Nevenkom. Nakon nekoliko godina saznao je da ima sina. Priznao ga je i plaćao alimentaciju do njegove 18. godine.

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt
NIJE IMAO SREĆE

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Najopasnija situacija u kojoj se Šaulić našao bila je gastarbajterska svadba na kojoj je pjevao. Nekolicina napadač upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera
Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'
JUTRO UOČI PROMETNE

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban