To je to što me zanima!

Šabanov izvanbračni sin želi dio nasljedstva: 'Goca je veliko zlo'

Sve je smišljeno napravila. Stanove i kuću je prepisala na sebe i djecu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para, piše u porukama koje je Robert navodno slao izvoru
Vidi originalni članak

Izvanbračni sin pokojnog glazbenika Šabana Šaulića, Robert Šaulić, ne odustaje od namjere da dobije dio imovine svog oca i već više od godinu dana s odvjetnikom radi na tome. Kako saznaje Kurir od izvora bliskih Šabanovoj obitelji, ostavinska rasprava do sada je održana nekoliko puta, ali nasljednici se ne mogu usuglasiti o podjeli imovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o tome da su sve nekretnine, koje vrijede milijune eura, još prilikom kupovine prebačene na ime Šabanove udovice, Gordane Šaulić, ali i njihovu zajedničku djecu: Sanelu, Ildu i Mihajla. Šaban je u svom vlasništvu imao samo polovni  automobil Fiat Stilo, a kako je navedeno u sudskim spisima, nije imao čak ni ušteđevinu.

Kad su to čuli Robert i njegov odvjetnik, odlučili su krenuti u pravni rat. Na sve načine pokušavaju na sudu dokazati da je Šaban jedini zarađivao novac u obitelji i da je samo on mogao steći vrijednu imovinu koja se sada vodi na druga lica. Kao dokaz naveli su i neke novinske članke iz veljače 2014. u kojima je pisalo da je 'Šaban kupio vilu na Dedinju vrijednosti milijun eura'.

Oni su također naveli i to da je činjenica da je pokojni pjevač radio nekoliko desetljeća i da je bio najplaćeniji glazbenik te da je Gordana kao njegova supruga raspolagala njegovim novcem jer mu je bila menadžerica.

NAGOVORILA GA NA BORBU Šabanov izvanbračni sin traži nasljedstvo: Sestra želi novac

Kao dokaz za to navode da je ona godinama imala firmu Luna Music, preko koje je naplaćivala Šaulićeve koncerte, a to poduzeće je i dalje aktivno. Novo ročište bi se trebalo održati na proljeće, ali nije poznato hoće li sud tada donijeti odluku o podjeli imovine i u čiju će korist ona biti.

Robert se već godinu dana izbjegava pojavljivati u medijima, a to je pokazao i prije dva dana na godišnjici očeve smrti. Došao je ujutro s namjerom da nikoga ne sretne i da ga fotoreporteri ne uslikaju. Broj telefona je promijenio, a jedan od sugovornika Kurira, koji je donedavno bio u kontaktu s Robertom, pokazao im je navodnu prepisku s njim, iz koje je jasno da je spreman na sve kako bi došao do očeva novca.

- Moj odvjetnik je siguran da ćemo dobiti nešto. Po zakonu roditelj se ne može odreći svog djeteta, a ja imam dokaze da je mene Šaban priznao. Goca je veliko zlo i to svi znaju. Sve je smišljeno napravila. Stanove i kuću je prepisala na sebe i djecu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para - piše u porukama koje je Robert navodno slao izvoru, a u koje je Kurir imao uvid.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Saban Saulic 20.02.2021.

    Po dosad poznatom zakonu, ako je vlasnik svoje imovine, za zivota ostavio testament ili je za zivota poklonio, prepisao, prodao svoju imovinu, auto..tako i ostaje.Mogao je komsiji da prepise sve a da niko ne zna.Msm, zalosno ali takav je zakon.Komsija je u medjuvremenu prodao ili prokockao, sta god..njegovo je jel.Dajte ljudi..zakon je zakon.

  • Zagorka00 20.02.2021.

    Zato je najbolje djeci ostaviti dugove, pa se onda nek bore

  • duš man 20.02.2021.

    ne znam otkud im pomisao da nas ta tema baš toliko zanima.....a mali Robi je ipak njegov ( valjda)....ali pomajka ne da...😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare