Obavijesti

Show

Komentari 41

Šabanov izvanbračni sin želi dio nasljedstva: 'Goca je veliko zlo'

Šabanov izvanbračni sin želi dio nasljedstva: 'Goca je veliko zlo'
8

Sve je smišljeno napravila. Stanove i kuću je prepisala na sebe i djecu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para, piše u porukama koje je Robert navodno slao izvoru

VIDEO

Izvanbračni sin pokojnog glazbenika Šabana Šaulića, Robert Šaulić, ne odustaje od namjere da dobije dio imovine svog oca i već više od godinu dana s odvjetnikom radi na tome. Kako saznaje Kurir od izvora bliskih Šabanovoj obitelji, ostavinska rasprava do sada je održana nekoliko puta, ali nasljednici se ne mogu usuglasiti o podjeli imovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Radi se o tome da su sve nekretnine, koje vrijede milijune eura, još prilikom kupovine prebačene na ime Šabanove udovice, Gordane Šaulić, ali i njihovu zajedničku djecu: Sanelu, Ildu i Mihajla. Šaban je u svom vlasništvu imao samo polovni  automobil Fiat Stilo, a kako je navedeno u sudskim spisima, nije imao čak ni ušteđevinu.

Kad su to čuli Robert i njegov odvjetnik, odlučili su krenuti u pravni rat. Na sve načine pokušavaju na sudu dokazati da je Šaban jedini zarađivao novac u obitelji i da je samo on mogao steći vrijednu imovinu koja se sada vodi na druga lica. Kao dokaz naveli su i neke novinske članke iz veljače 2014. u kojima je pisalo da je 'Šaban kupio vilu na Dedinju vrijednosti milijun eura'.

Oni su također naveli i to da je činjenica da je pokojni pjevač radio nekoliko desetljeća i da je bio najplaćeniji glazbenik te da je Gordana kao njegova supruga raspolagala njegovim novcem jer mu je bila menadžerica.

Šabanov izvanbračni sin traži nasljedstvo: Sestra želi novac
Šabanov izvanbračni sin traži nasljedstvo: Sestra želi novac

Kao dokaz za to navode da je ona godinama imala firmu Luna Music, preko koje je naplaćivala Šaulićeve koncerte, a to poduzeće je i dalje aktivno. Novo ročište bi se trebalo održati na proljeće, ali nije poznato hoće li sud tada donijeti odluku o podjeli imovine i u čiju će korist ona biti.

Robert se već godinu dana izbjegava pojavljivati u medijima, a to je pokazao i prije dva dana na godišnjici očeve smrti. Došao je ujutro s namjerom da nikoga ne sretne i da ga fotoreporteri ne uslikaju. Broj telefona je promijenio, a jedan od sugovornika Kurira, koji je donedavno bio u kontaktu s Robertom, pokazao im je navodnu prepisku s njim, iz koje je jasno da je spreman na sve kako bi došao do očeva novca.

- Moj odvjetnik je siguran da ćemo dobiti nešto. Po zakonu roditelj se ne može odreći svog djeteta, a ja imam dokaze da je mene Šaban priznao. Goca je veliko zlo i to svi znaju. Sve je smišljeno napravila. Stanove i kuću je prepisala na sebe i djecu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para - piše u porukama koje je Robert navodno slao izvoru, a u koje je Kurir imao uvid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao