To je to što me zanima!

Sabina Čedić: Gašo, upucat ću te i razbiti ti cijeli stan

Pijana Sabina istovremeno je prijetila i slala ljubavne poruke Davoru Gašparu. Nazvala ga je mafijašem i rekla da će ga ubiti ako bude izlazio van
Vidi originalni članak

Nakon što joj je Maja Morales (20) rekla da ju dečko Davor Gašpar (46) vara, Sabina (23) je počela sumnjati u Gašinu vjernost te vjerovati da su Majine riječi istinite. Starleta je na 'Farmi' popila koju čašicu više i počela prijetiti Gaši.
-  Gašo, propucat ću te. Gašo, mafijašu. Gašo, ljubavi, slušaj me sada. Nadam se da me čekaš, inače ću te upucati. Ljubavi, pazi se. Polomit ću ti cijeli stan. Ubit ću te, samo da čujem da si vani bio duže od 12 sati - derala se Sabina, dok su ostali pjevali.
- Pa što čovjek izlazi, ne možeš ga sada zatvorit u kuću - rekla joj je Jelena. Sabina se potom potužila Jeleni kako je javnost krivo doživljava te da ju jako boli što svi misle da je laka žena.
- S malo sam muškaraca spavala, stvarno s malo - pravdala se Sabina Jeleni koja joj je rekla da je i ona s malo muškaraca spavala.

STJEPAN JE DRUGI DUALIST
Antonio je za drugog duelista odabrao Stjepana.
- Ludo i nepromišljeno, ali takav sam u prirodi. Bit će mi čast boriti se s jednim od najboljih Hrvatskih sportaša i ako izgubim poginut ću kao muško jer, na kraju krajeva, ovo je samo igra - rekao je Antonio.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dannyboy 20.05.2010.

    ...e sad mogu ići srat...hvala Sabino....

  • crnilabud 20.05.2010.

    ,,nju je samo po FOČE,a je mi foča neki grad!!

  • gelenda 20.05.2010.

    simona je dama za njih sve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare