To je to što me zanima!

Sabina Glasovac gotovo postala Miss Hrvatske: 'Imala sam malo pognuto držanje i čudan hod...'

Sabina Glasovac pola svog života bavi se politikom, a prisjetila se svojih manekenskih dana i otkrila da voli zapjevati s kolegom Rankom Ostojićem
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica i potpredsjednica SDP-a, Sabina Glasovac (45), bila je gošća talk showa Večernjeg lista tijekom kojeg je pričala o svom manekenskom iskustvu.

BIVŠA POLITIČARKA, MISICA... Natalija Prica za 24sata: Dobar je osjećaj kada djeci uljepšam osmijeh, vratim samopouzdanje

- Imala sam malo pognuto držanje i onako malo čudno sam hodala. Pošto sam živjela u Našicama i tamo sam išla u školu, upisala sam se u Osijeku u jednu modnu agenciju, zvala se Imagination i pokojna gospođa Turalija je to vodila. Imperativno sam išla ondje kako bih naučila hodati i držanje - ispričala je Sabina za Večernji.

Ispala u polufinalu

Prisjetila se i svog iskustva na izboru za Miss Hrvatske 1996. godine.

- Jedan dan kad smo došli na kraj tečaja, došli su gospođa Tihana Harapin i Saša Zalepugin u tu našu agenciju i mi ćemo sad tu imati neki casting. I tako sam ja završila na tom prvom, mislim da je to bilo Miss Vinkovaca. Nakon toga, s obzirom na to da sam tu bila izabrana, išla sam dalje na tu višu razinu, Miss Slavonije i Baranje. I tamo se bila izabrana među prve četiri i sad idete u Umag, to je polufinale i tamo sam ispala - rekla je.

UŽIVALE U PJESMAMA Iva Todorić u društvu bivše miss Hrvatske provela Valentinovo: Bile na koncertu Ace Pejovića

Danas se modelingom ne bavi profesionalno, već samo jednom do dva puta godišnje nosi humanitarnu modnu reviju za žene koje boluju od raka dojke.

Politički aktivna od studentskih dana

Glasovac je diplomirala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zadru gdje je završila za profesoricu njemačkog i engleskog jezika i književnosti, a kasnije se zaposlila u zadarskoj gimnaziji Franje Petrića.

MISICE U JUGOSLAVIJI II. DIO Miss Jugoslavije 1959.: Prodala sam crno-bijeli televizor i platila si školovanje na Akademiji...

- Danas imam 45 godina, a u politici sam pola svog života. Politički društveno sam se angažirala za vrijeme studija, studirala engleski i njemački jezik i književnost u Zadru. Tu na fakultetu sam upoznala jednog kolegu i prijatelja koji je bio angažiran u Forumu mladih SDP-a i tako je to nekako krenulo - prisjetila se za Večernji i dodala da voli zapjevati s kolegom Rankom Ostojićem.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJE JE ESTETSKE ZAHVATE NAPRAVIO TOM CRUISE

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Zlatna Vuga 16.02.2024.

    Lijepa je i ona, a i Karolina Krišto. Druge političarke nisu baš nešt. Nekad je bila lijepa Ljerka Mintas Hodak.

  • NotSick 16.02.2024.

    "gotovo postala"... nije bila ni miss Slavonije već pratilja...A to da odu zbog držanja je budalaština kao kad pričaju da su operirale nos zbog komplikacija kod disanja...

  • 16.02.2024.

    Lijepa žena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare